Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Zlevněné z kategorie: s brožovanou vazbou žlutá knihy o potravinářství

Použité filtry
Zrušit filtry
Potraviny a nápoje v kostce - Libor Mašek, R PLUS, 2019
Potraviny a nápoje v kostce

Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních...

  • Knihabrožovaná vazba
    131 Kč
    Do 5 – 7 dnů

Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    398 Kč
    Skladem 2 ks

Umění fermentace II. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace II.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    420 Kč
    Skladem 1 ks

Potravinářské zbožíznalství - Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv, Key publishing, 2014
Potravinářské zbožíznalství

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

  • Knihabrožovaná vazba
    585 Kč
    Do 2 – 7 dnů

Biele zlato - Miroslav Eliáš, Mestské kultúrne stredisko Šurany, 2021
Biele zlato 
SK

Biele zlato - katalóg cukrovarníckej zbierky, predstavuje zaujímavú zbierku k dejinám slovenského cukrovarníctva, ktorú spravuje Mestské múzeum Šurany...

  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks

Základy rostlinné produkce - Josef Šnobl, Josef Pulkrábek a kol., Česká zemědělská univerzita v Praze, 2010
Základy rostlinné produkce

* Hlavní charakteristiky zemědělství; * Vegetační faktory; * Rajonizace zemědělské výroby; * Soustavy hospodaření; * Půda; * Zpracování půdy; ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Chemie potravin I+II - Jan Velíšek, Jana Hajšlová, Ossis, 2009
Chemie potravin I+II

Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Produkce potravinářských surovin - Jiří Petr, VŠCHT Praha, 1998
Produkce potravinářských surovin

Produkce potravinářských surovin.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Lžeme si o pravdě. Říkáme si, že to máme pod kontrolou, když ve skutečnosti… nemáme pod kontrolou vůbec nic.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover