Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková, Ratio, 2018
Nové stolničení v kostce

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Do 12 – 16 dnů

Poradce vínomila - Katherine Coleová, Slovart CZ, 2015
Poradce vínomila

Většina lidí má sice víno ráda, vadí jim však složitý proces jeho výběru. Proto se mnozí neustále vracejí ke svým starým osvědčeným značkám. Tím však sami...

  • Knihabrožovaná vazba
    339 Kč
    Do 7 – 10 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    190 Kč
    Skladem

Pivní království Belgie - Filip Nerad, Radioservis, 2019
Pivní království Belgie

Belgie se v žádném případě nerovná jen Brusel. Království u Severního moře toho nabízí mnohem víc, a to i pro milovníky chuťových zážitků. Belgie je vyhlášená svojí čokoládou a hranolky s nepřeberným množství omáček. Pro v?

  • Knihabrožovaná vazba
    229 Kč
    Do 15 – 20 dnů

Dekorace stolů - Karl-Michael Haake, Profi Press, 2016
Dekorace stolů

Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace...

  • Knihabrožovaná vazba
    680 Kč
    Do 17 – 22 dnů
Zvládnu to sám:  Vánoce na stole - Éva Gáti, Ikar CZ, 2016
Zvládnu to sám: Vánoce na stole

Vánoční stůl je místem, kde se během svátků sejde celá rodina. Stejně jako vánoční stromeček i stůl musí být pořádně vyzdoben. V této knize najdete inspirativní návody na dekorace z levných a dostupných materiálů...

  • Knihabrožovaná vazba
    56 Kč
    Více než 30 dní

Jídlo a proměna - Eve Jackson, Alpha book, 2019
Jídlo a proměna

V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Mámeli dostatečné zásoby jídla, nemusíme na ně přece stále myslet, ale můžeme se uvolnit a svoji pozornost můžeme obrátit i někam jinam. Přesto ale vznikají nové obavy a...

  • Knihabrožovaná vazba
    202 Kč
    Do 15 – 20 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    152 Kč
    Skladem

Vše, co jste chtěli vědět o víně, ale báli jste se zeptat - Jerry Lockspeiser, Baštan, 2018
Vše, co jste chtěli vědět o víně, ale báli jste se zeptat

Připadá vám svět vína matoucí? Nakupujete víno naslepo? Většina z nás někdy víno pije a částky, které za něj vydáme, jdou do milionů. Ale jen málo z nás opravdu rozumí tomu, co kupujeme, a cílem této knihy je to.... Za těch mn

  • Knihabrožovaná vazba
    190 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Jak blafovat o etiketě - William Hanson, Edice knihy Omega, 2017
Jak blafovat o etiketě

Lákají vás honosné večírky? Účastnili byste se rádi společenských akcí? Chcete mít perfektní svatbu, nebo pohřeb? Nic není nemožné, jen se musíte naučit blafovat o etiketě, což vám vydláždí cestu do vyšší společenské...


Barový provoz v kostce - Jiří Černý, Ratio
Barový provoz v kostce

Podrobně o práci barmana, používaném "nádobíčku", recepturách a jednotlivých druzích nápojů a surovin...

  • Knihabrožovaná vazba
    154 Kč
    Do 12 – 16 dnů

Čaj jako životní styl - Martin Pössl, Grada, 2010
Čaj jako životní styl

Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života...


Vše, co by měl vědět každý milovník piva - Ellen Goldstein, Fénix, 2019
Vše, co by měl vědět každý milovník piva

Vše, co by měl vědět každý milovník piva je humorná i poučná příručka pojednávající o pivě, tedy nápoji milovaném nespočtem lidí. Ať už si vychutnáváte jedno dobře vychlazené na terase, v hospodě, v obýváku, nebo doma u svého nejlepšího kamaráda, tato...

  • Knihabrožovaná vazba
    161 Kč
    Skladem 1 ks

Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková, Karel Štěpánek, Ratio, 2018
Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ

  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Skladem 1 ks

Vše, co by měl vědět každý milovník vína - Melissa Monosoff, Fénix, 2019
Vše, co by měl vědět každý milovník vína

Vše, co by měl vědět každý milovník vína je příručka pojednávající o víně, tedy kouzelném nápoji, jenž v sobě skrývá schopnost sblížit lidi, podílet se na našich emocích, vzpomínkách, společenských interakcích a vztazích. Pouhý název odrůdy či pohled...

  • Přečtenávýborný stav
    74 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    161 Kč
    Do 26 dnů

Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Ekonomika cestovního ruchu - Jaromír Beránek a kol., Mac Consulting, 2013
Ekonomika cestovního ruchu

Cestovní ruch z pohledu ekonomiky. Učebnice pro obory cestovního ruchu.

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 20 – 25 dnů

Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio
Společenské chování v kostce

Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola. Možná, v dnešní uspěchané době nebylo mladým lidem něco zdůrazněno...

  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Více než 30 dní

Kniha o stolovaní - Miriam Miková a kolektív, 1.slovenská škola spoločenskej etikety, 2015
Kniha o stolovaní 
SK

Naša kniha má za cieľ ozrejmiť čitateľovi pravidlá správania sa počas stolovania v našich zemepisných šírkach, no najmä ukázať, ako si správne prestrieť stôl.Každá krajina, svetadiel sa od seba líšia aj pravidlami pri stolovaní a my vám...

  • Knihabrožovaná vazba
    194 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    128 Kč
    Skladem

Vianoce na stole - Éva Gáti, Príroda, 2016
Vianoce na stole 
SK

Vianočný stôl je jedným z hlavných protagonistov vianočného scenára, preto mu venujeme rovnakú pozornosť ako ozdobovaniu vianočného stromčeka. V tejto knihe vám prinášame návody na zhotovenie nenáročných, a pritom veľmi efektných...


Čo by mal vedieť správny kuchár - James Peterson, Ikar, 2009
Čo by mal vedieť správny kuchár 
SK

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.“

Harry Potter a Ohnivý pohár - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2019
Harry Potter a Ohnivý pohár
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)