Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024

Kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Saved by Cake - Marian Keyes, Penguin Books, 2012
Saved by Cake 
EN

Saved by Cake gives an extremely honest account of Marian Keyes' recent battle with depression, and how baking has helped her...

  • Knihapevná vazba
    531 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    242 Kč
    Skladem

Bread Street Kitchen - Gordon Ramsay, Hodder and Stoughton, 2016
Bread Street Kitchen 
EN

From breakfast to dinner and everything in between, this is a collection of 100 fresh new recipes from Gordon Ramsay and the award-winning team at Bread Street Kitchen. Like the restaurant itself, the book is all about relaxed and sociable eating, ...

  • Knihapevná vazba
    697 Kč
    Více než 30 dní

ScandiKitchen - Bronte Aurell, Ryland, Peters and Small, 2016
ScandiKitchen 
EN

A follow-up to the successful 'The ScandiKitchen' (published September 2015), this new book from Brontë Aurell features over 60 recipes for cakes, bakes, and treats from all over Scandinavia. From indulgent cream confections to homely and ...

  • Knihapevná vazba
    487 Kč
    Více než 30 dní

The Pizza Bible - Tony Gemignani, Random House, 2014
The Pizza Bible 
EN

A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles including standards like Neapolitan, Roman, and Chicago, as well as renowned pizza sub-specialties like St. Louis and Californian ...

  • Knihapevná vazba
    616 Kč
    Skladem 2 ks

Flour Water Salt Yeast - Ken Forkish, Random House, 2012
Flour Water Salt Yeast 
EN

There are few things more satisfying than biting into a freshly made, crispy-on-the-outside, soft-and-supple-on-the-inside slice of perfectly baked bread. For Portland-based baker Ken Forkish, well-made bread is more than just ...

  • Knihapevná vazba
    714 Kč
    Více než 30 dní

The Outdoor Kitchen - Eric Werner, Nils Bernstein, Ten speed, 2020
The Outdoor Kitchen 
EN

Anyone can learn to cook outside over a fire with this dazzling guide to setting up an outdoor kitchen, featuring practical tips and 80 recipes from the award-winning chef of Hartwood in Tulum, Mexico. Chef Eric Werner cooks nearly every dish served...

  • Knihapevná vazba
    747 Kč
    Do 24 – 29 dnů

River Cottage Great Roasts - Gelf Alderson, Bloomsbury, 2023
River Cottage Great Roasts 
EN

Let the oven do the work with these quick and simple ingredient-focussed recipes from the River Cottage kitchen...

  • Knihapevná vazba
    465 Kč
    Skladem 1 ks

Franklin Barbecue - Aaron Franklin, Jordan Mackay, Ten speed, 2015
Franklin Barbecue 
EN

A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...

  • Knihapevná vazba
    573 Kč
    Více než 30 dní
Baking School - Justin Gellatly, Louise Gellatly, Matthew Jones, Fig Tree, 2017
Baking School 
EN

Mastering bread and pastry at home, from sourdough to pizza, croissants to doughnuts. Best known for Justin's world-famous doughnuts, the Bread Ahead Bakery in Borough Market is also home to their Bakery School, ...

  • Knihapevná vazba
    626 Kč
    Více než 30 dní

Sladké recepty Němců z Jizerských hor - Petra Laurin, Dům česko-německého porozumění o.p.s., 2021
Sladké recepty Němců z Jizerských hor

Volné pokračování kuchařky Recepty Němců z Jizerských hor dokládá, že dorty nebo koláčky dokáží mnohem víc než jen uspokojit naši chuť na sladké. Ke všem těm dobrotám se často vážou vzpomínky na příjemné okamžiky, a ty...

  • Knihapevná vazba
    202 Kč
    Do 19 – 24 dnů
One: Pot, Pan, Planet - Anna Jones Share, HarperCollins, 2021
One: Pot, Pan, Planet 
EN

Award-winning cook Anna Jones blazes the trail again for how we all want to cook now: quick, sustainably and stylishly. In this exciting new collection of over 200 simple recipes, Anna Jones limits...

  • Knihapevná vazba
    682 Kč
    Skladem 1 ks

Baked to Perfection - Katarina Cermelj, Bloomsbury, 2021
Baked to Perfection 
EN

The only gluten-free baking book you'll ever need, with delicious recipes that work perfectly every time...

  • Knihapevná vazba
    613 Kč
    Skladem 3 ks

Anna Olson's Baking Wisdom - Anna Olson, Random House, 2023
Anna Olson's Baking Wisdom 
EN

Inside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill levels...

  • Knihapevná vazba
    869 Kč
    Skladem 1 ks

A New Way to Bake - Philip Khoury, Hardie Grant, 2023
A New Way to Bake 
EN

A New Way to Bake reinvents and reimagines cakes, bakes and desserts, using plant-based ingredients that are available globally...

  • Knihapevná vazba
    755 Kč
    Skladem 1 ks

Modern Sugar Flowers - Jacqueline Butler, , 2017
Modern Sugar Flowers 
EN

Learn the secrets of sugar floristry with Petalsweet Cakes founder Jacqueline Butler. In her exquisite and long-awaited debut book, you'll learn in step-by-step detail how to create modern and sophisticated, stylized sugar flowers, and how to use them...

  • Knihapevná vazba
    749 Kč
    Více než 30 dní

Cook It Raw - Alessandro Porcelli, Phaidon
Cook It Raw 
EN

Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore and question social, cultural and environmental issues. Held initially in Copenhagen to mark ...

  • Knihapevná vazba
    1 066 Kč
    Skladem 1 ks

Pâtisserie - William Curley a kol., Aurum Press, 2014
Pâtisserie 
EN

Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only ...

  • Knihapevná vazba
    1 211 Kč
    Do 17 dnů

What's for Dessert - Claire Saffitz, Clarkson Potter, 2022
What's for Dessert 
EN

Claire Saffitz returns with 100 recipes for all dessert people—whether you’re into impressive-yet-easy molten lava cakes, comforting rice pudding, or decadent chestnut brownies...

  • Knihapevná vazba
    854 Kč
    Více než 30 dní

Sweet Enough - Alison Roman, Clarkson Potter, 2023
 
Sweet Enough - Alison Roman, Hardie Grant, 2023
Sweet Enough 
EN

A simple, stylish cookbook full of desserts that come together faster than you can eat them—from the author of Dining In and Nothing Fancy....

  • Knihapevná vazba
    840 Kč
    Více než 30 dní

Cravings - Chrissy Teigen, Random House, 2016
Cravings 
EN

Maybe she's on a photo shoot in Zanzibar. Maybe she's making people laugh on TV. But all Chrissy Teigen really wants to do is talk about dinner. Or breakfast. Lunch gets some love, too. For years, she's been collecting, cooking, and Instagramming her...

  • Knihapevná vazba
    646 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis