Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

S pevnou vazbou hnědá kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    189 Kč
    Skladem 1 ks

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk a kolektiv, R PLUS, 2019
Receptury teplých pokrmů

Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních...

  • Knihapevná vazba
    452 Kč
    Skladem 1 ks

Pomazánky, BURDA Media 2000, 2021
Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti...

  • Knihapevná vazba
    334 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Pečeme si sami chleba - Lutz Geisler, Víkend, 2017
Pečeme si sami chleba

Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40...

  • Knihapevná vazba
    410 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Čas na pečení 2 - Josef Maršálek, Tereza Bebarová, Datel Union, 2023
Čas na pečení 2

Pokud máte rádi pořady Peče celá země nebo Buchty po ránu, jsou už pro vás herečka Tereza Bebarová a cukrář Josef Maršálek staří známí. Společně vydali kuchařku Čas na pečení! a po velkém úspěchu se vám do ruky dostává její...

  • Knihapevná vazba
    632 Kč
    Skladem > 5 ks

Péct, milovat a žít - Josef Maršálek, Mladá fronta, 2019
Péct, milovat a žít

Josef Maršálek, úspěšný a světově proslulý cukrář, v autobiografií vypráví, jak se naučil péct u svých babiček, jak začínal v Bathu, jak žil jako velký šéf neobyčejného provozu či jak narazil po návratu do Čech. Kniha je doplněná mnoha fotografiemi...

  • Knihapevná vazba
    328 Kč
    Skladem 3 ks

Kváskovanie 3 - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív, PLUTOS COMPANY, 2019
Kváskovanie 3 
SK

Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás...

  • Knihapevná vazba
    595 Kč
    Skladem 3 ks

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson, ANAG, 2021
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity...

  • Knihapevná vazba
    446 Kč
    Skladem 1 ks

Tegralové pečivo - Hana Opatřilová, START - Jindřich Brožek, 2000
Tegralové pečivo

Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z "oživlého" naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu...

  • Knihapevná vazba
    84 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Jak grilovat - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2022
Jak grilovat

Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na otevřeném ohni: od výběru a koupi grilu až po bezpečné zapálení ohně a jeho...

  • Knihapevná vazba
    411 Kč
    Skladem 2 ks
Hladná furt - Martina Dorkinová, Kreatura, 2021
Hladná furt 
SK

Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto...

  • Knihapevná vazba
    546 Kč
    Skladem 2 ks

Pečie celé Slovensko 2, Media RTVS, 2023
Pečie celé Slovensko 2 
SK

Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale...

  • Knihapevná vazba
    569 Kč
    Skladem > 5 ks

Nie som žiadna bábovka - Miriam Šmahel Kalisová, Injekt, 2016
Nie som žiadna bábovka 
SK

Varenie je pre mňa vášeň a hoci som len kuchár amatér, milujem toto oslovenie, lebo preklad slova „amateur“ je milovník...

  • Knihapevná vazba
    348 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Zavařování a konzervace - Jan Jílek, Fontána, 2001
Zavařování a konzervace

Kniha rozebírá a podrobně popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách, tedy v každé kuchyňce na chatě i na chalupě...

  • Knihapevná vazba
    84 Kč
    Do 5 – 6 dnů

Fit sladkosti - Lucia Wagnerová, Diana Vidáková, Fit brands, 2017
Fit sladkosti 
SK

Zbierka originálnych dezertov, ktoré síce chutia a vyzerajú hriešne, no sú tajne zdravé a FIT. Každý si chce zamaškrtiť a zároveň nepriberať - a s týmto ti pomôžeme práve my...

  • Knihapevná vazba
    411 Kč
    Skladem 1 ks

Chuťovky a malá pohoštění, Rebo, 2007
Chuťovky a malá pohoštění

Koktejl z krevet byl dlouho nejpopulárnějším a často také jediným předkrmem, který jste si mohli v lepší restauraci vybrat. Doba se změnila a naše kuchyně dostala mezinárodní příchuť...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Vůně domácího pečení - Ludmila Gottwaldová, CPRESS, 2021
Vůně domácího pečení

Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje ještě jedna možnost: slánek. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, tahle originální metoda má...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Creme brulée a panna cotta - Jette Sander, Ikar CZ, 2016
Creme brulée a panna cotta

Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pečeme zdravě, Klub čtenářů, 2018
Pečeme zdravě

Správná oslava se neobjede bez dortu, který ale nemusí být tučný, chemický nebo přeslazený. Péct lze také zdravě. Ale bude to pak chutnat? Jak se dělá raw čokoládový dort? ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Wok, Slovart CZ, 2010
Wok

Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller