Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou...
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů...
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...
-
Přečtenávýborný stav225 KčSkladem
Máte chuť na neodolatelně šťavnatý burger? S touto knihou se můžete těšit na klasické i vegetariánské kombinace, ať už se jedná o burger se slaninou a hřiby, kuřecí burger s mangem, dvojitý cheeseburger nebo...
Burger je klasický pokrm, ať už jde o nedělní večeři nebo grilování na zahradě. V této knize najdete recepty na všechny druhy velkých burgerů, každý si zde najde své – masové, vegetariánské, originální i velmi jednoduché burgery...
-
Přečtenávýborný stav180 KčSkladem
Jamie Oliver's Christmas Cookbook is packed with all the classics you need for the big day and beyond, as well as loads of delicious recipes for edible gifts, party food and new ways to love those leftovers...
-
Knihapevná vazba683 KčVíce než 30 dní
Meat is back -in many forms. Whether as salami, air-dried ham, bratwurst, blood sausage, pâté, or pulled pork, meat is truly experiencing a renaissance.
-
Knihapevná vazba1 189 KčSkladem 1 ks
We have countless recipes at our disposal today but what are the real keepers, the ones that don’t just feed us when we’re hungry or impress our friends on Saturday night, but inspire us to get into the kitchen? ...
-
Přečtenávýborný stav542 KčSkladem
Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších...
-
Knihapevná vazba475 KčDo 2 – 6 dnů
A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...
-
Knihapevná vazba573 KčDo 14 – 15 dnů
The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...
-
Knihapevná vazba943 KčSkladem 1 ks
From discovering why cuts matter to learning how to recognise top-quality meat, this is your one-stop, practical guide. It contains everything you've ever wanted to know about meat...
-
Knihapevná vazba619 KčVíce než 30 dní
Tom Kitchin's Meat & Game showcases the brilliant talents of one of the UK and Scotland's favourite chefs. Tom's passion for game, and his ability to transform that passion into irresistible ways to enjoy it at home, ...
-
Knihapevná vazba725 KčVíce než 30 dní
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle