Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Nejlepší z kategorie: pevná vazba s přebalem kuchařky dle národní kuchyně

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jamie po taliansky - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2006
Jamie po taliansky 
SK

Existuje veľká rôznorodosť v ich životnom štýle, varení, tradíciách a dialektoch. A to je tiež dôvod, prečo sa mi ako šéfkuchárovi zdá táto krajina tak čertovsky vzrušujúca...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Bez servítku - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2009
Bez servítku

Slavný kuchař a spisovatel procestoval celý svět a přitom pátral po znamenitém jídle a zažíval dobrodružství. Výsledkem jeho několikaletého kulinářského putování je cestopisný televizní seriál nazvaný No Reservations i tento ilustrovaný deník...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Moderní asijská kuchařka - Kolektiv autorů, Slovart CZ, 2007
Moderní asijská kuchařka
  • Autorský kolektiv

Ázijská kuchyňa má vyše tisícročnú tradíciu. Napriek tomu objavil západný svet jej kúzlo až nedávno...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    259 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Klasická italská kuchyně - Marcella Hazan, Pragma, 1992
Klasická italská kuchyně

Marcellina kniha je nejautentičtějším průvodcem po italské kuchyni. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních – od začátečníků po zdatné profesionály...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Bella Figura - Kamin Mohammadi, Metafora, 2018
Bella Figura

Mladá žena přijíždí do Florencie najít nový životní cíl a novou lásku… Pokud vás okouzlily Jíst, meditovat a milovat či Francouzky netloustnou, tato kniha vás určitě dostane. Najdete v ní vše, co Florencie nabízí – jídlo, víno, lásku, přátelství...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Tradície na Slovensku - Zora Mintalová Zubercová, Slovart, 2015
Tradície na Slovensku 
SK

Kniha Tradície na Slovensku je zaujímavým čítaním pre celú rodinu o pôvode, vývoji a význame našich bohatých tradícií. V prvej časti ponúka pútavé informácie o...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    354 Kč
    Skladem 5 ks

Provence (Škola provensálské kuchyně) - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2013
Provence (Škola provensálské kuchyně)

Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa od neho, ako miestni ľudia získavajú zo surovín najlepšie chute a vône...

  • Přečtenávýborný stav
    225 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Tisíc dnů v Toskánsku - Marlena de Blasi, Jota, 2018
Tisíc dnů v Toskánsku

Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně - lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    298 Kč
    Skladem 3 ks
  • Přečtenávýborný stav
    131 Kč
    Skladem

Culinaria Španělsko, Slovart CZ, 2009
Culinaria Španělsko

Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Da Vinciho kuchyňa - Dave DeWitt, Ikar, 2007
Da Vinciho kuchyňa 
SK

V čase, keď v ranorenesančnom Taliansku zúrili vojny medzi mestskými štátmi, záhadný génius Leonardo da Vinci vytvoril niektoré z najvýznamnejších umeleckých diel všetkých čias. Slávu si nezískal iba úsmevom Mony Lisy...

  • Přečtenávýborný stav
    126 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané
Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2010
Prostřeno bez servítků

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno...

  • Přečtenávýborný stav
    157 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Moje francouzská kuchyně - Auguste Escoffier, Pragma, 2007
Moje francouzská kuchyně

Proslavených národních kuchyní je celá řada, jistě však nikdo nepopře, že mezi nimi zaujímá přední místo kuchyně francouzská. Je to prostě pojem. Ale i mezi knižními kuchařkami, které nás do ní zasvěcují, je jedna zcela výjimečná...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Rok ve Svatojánu - Eva Francová, Motto, 2017
Rok ve Svatojánu

Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    399 Kč
    Skladem 3 ks

Americká krása - kuchařka z edice Apetit na cestách - USA, BURDA Media 2000, 2016
Americká krása - kuchařka z edice Apetit na cestách - USA

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    315 Kč
    Do 3 – 4 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    162 Kč
    Skladem

Liga destilatérů a kurzy hladovění - Milan Badal, Sursum, 2008
Liga destilatérů a kurzy hladovění

Celobarevná publikace s recepty, rozdělená podle ročních období. Už sám podtitul knihy Labužnické putování po Čechách a Moravě prozrazuje autorovo zaujetí kulinářstvím...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    173 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Street Cafe Japan - Emi Kazuko, Conran Octopus, 1999
Street Cafe Japan 
EN

After a brief introduction, this book contains practical advice on cooking techniques and easy-to-find ingredients. A variety of styles from grills, stews and salads to the more familiar stir fries and noodles are described in 75 recipes.

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Tak vaří VIET NAM - Phuong Lan Tran, Nam Vu Hoai, Mladá fronta, 2016
Tak vaří VIET NAM

Dva mladí vietnamští autoři žijící trvale v České republice sestavili výběr nejběžnějších jídel, která se vyskytují ve vietnamské kuchyni a na něž se dají u nás koupit suroviny – a to buď v tržnici Sapa v Praze, nebo prostřednictvím specializovaných...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Mamina rusínska kuchyňa - Oli Džupinková, Joo Media, 2018
Mamina rusínska kuchyňa 
SK

Celý rok rusínskej kuchyne je rozdelený do piatich kapitol od Vianoc, cez Veľkú noc až po každodenné jedlo ľudí na dedine. Pri príprave receptov sme použili len suroviny, ktoré boli v minulosti vždy doma. Či už si ich naši rodičia...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Culina Mediterranea, Ullmann
Culina Mediterranea 
EN

Mediterranean cooking is exceptionally popular the world over, more so than almost any other regional style. Pizza and pasta, paella and tortillas, bouillabaisse and crème brûlée all of these have long become part of our repertoire of recipes...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Jamie's Great Britain - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2011
Jamie's Great Britain 
EN

Jamie grew up in one of the first true British “gastropubs”, which his Mum and Dad still run today. For him, the heart and soul of real British cooking is food that puts a smile on your face. And that’s what he wants...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    743 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Staň se tím, kým jsi.“

Když Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom, 2014
Když Nietzsche plakal
Irvin D. Yalom