Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Nejdražší z kategorie: pevná vazba s přebalem kuchařky dle národní kuchyně

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    826 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    1 512 Kč
    Skladem 1 ks

Mamina rusínska kuchyňa - Oli Džupinková, Joo Media, 2018
Mamina rusínska kuchyňa 
SK

Celý rok rusínskej kuchyne je rozdelený do piatich kapitol od Vianoc, cez Veľkú noc až po každodenné jedlo ľudí na dedine. Pri príprave receptov sme použili len suroviny, ktoré boli v minulosti vždy doma. Či už si ich naši rodičia...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Culinaria - Michael Ditter, Ullmann, 2005
Culinaria 
EN

Culinaria European Specialities invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers : from Ireland in the west to Russia in the east, from Finland in the north to Turkey in the south...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Culinaria Itálie - Claudia Piras, Slovart, 2006
Culinaria Itálie

Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Moje francouzská kuchyně - Auguste Escoffier, Pragma, 2007
Moje francouzská kuchyně

Proslavených národních kuchyní je celá řada, jistě však nikdo nepopře, že mezi nimi zaujímá přední místo kuchyně francouzská. Je to prostě pojem. Ale i mezi knižními kuchařkami, které nás do ní zasvěcují, je jedna zcela výjimečná...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Around the World in 80 Dishes - David Loftus, Jamie Oliver, Atlantic Books, 2013
Around the World in 80 Dishes 
EN

David Loftus is one of the world's leading food photographers: on the road 350 days of the year, camera in hand, shooting top chefs and their wonderful dishes from Battersea to New York to the Bahamas. Now, in Around the World in 80 Dishes, he...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Prague cuisine - Dominic James, Sand Dune, 2017
Prague cuisine 
EN

Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros and confectioners in and around a city rich...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    902 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Street Cafe Japan - Emi Kazuko, Conran Octopus, 1999
Street Cafe Japan 
EN

After a brief introduction, this book contains practical advice on cooking techniques and easy-to-find ingredients. A variety of styles from grills, stews and salads to the more familiar stir fries and noodles are described in 75 recipes.

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Tuscany, Phaidon
Tuscany 
EN

A unique cookbook containing 50 recipes from the tables of Tuscany, the finest gastronomic region of Italy and birthplace of most Italian cuisine as we know it today...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Jamie's Great Britain - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2011
Jamie's Great Britain 
EN

Jamie grew up in one of the first true British “gastropubs”, which his Mum and Dad still run today. For him, the heart and soul of real British cooking is food that puts a smile on your face. And that’s what he wants...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    742 Kč
    Skladem 1 ks
Klasická italská kuchyně - Marcella Hazan, Pragma, 1992
Klasická italská kuchyně

Marcellina kniha je nejautentičtějším průvodcem po italské kuchyni. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních – od začátečníků po zdatné profesionály...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Culina Mediterranea, Ullmann
Culina Mediterranea 
EN

Mediterranean cooking is exceptionally popular the world over, more so than almost any other regional style. Pizza and pasta, paella and tortillas, bouillabaisse and crème brûlée all of these have long become part of our repertoire of recipes...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Culinaria Španělsko, Slovart CZ, 2009
Culinaria Španělsko

Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Culinaria Hungaria - Aniko Gergely, Könemann, 1999
Culinaria Hungaria 
EN

Salami, goulash, pancakes and many other delicacies - that's what Hungarian cuisin is all about! From hearty stews, meat dishes, sweet pastries, and cakes to exquisite culinary delights...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Excellent menu - Eva Filipová, Petra, 2006
Excellent menu

Láska-vášeň-posedlost. Tři slova, která charakterizují špičkové šéfkuchaře deseti pražských excelentních restaurací, kteří nabízejí dvě pětichodová menu. 100 receptů doprovázejí doporučená vína...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Nová kuchárska kniha - Terézia Vansová, Tatran, 2022
Nová kuchárska kniha 
SK

Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    516 Kč
    Skladem > 5 ks

Fika & Hygge - Bronte Aurell, Edice knihy Omega, 2017
Fika & Hygge

Sbírka více než 60 receptů na výborné koláče, sušenky, dorty a další dezerty z celé Skandinávie. Lahodné ovocné koláče, sušenky, krémové cukrovinky, domácí buchty, pečivo i chleba – to vše je oslavou skutečného...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Provence (Škola provensálské kuchyně) - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2013
Provence (Škola provensálské kuchyně)

Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa od neho, ako miestni ľudia získavajú zo surovín najlepšie chute a vône...

  • Přečtenávýborný stav
    225 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Francouzské sýry, Slovart CZ, 2007
Francouzské sýry

Publikácia je ideálnym sprievodcom pri výbere a určovaní francúzskych syrov či už vo vašej miestnej predajni, alebo pri potulkách Francúzskom. Nájdete v nej viac ako 350 abecedne zoradených druhov syra...

  • Přečtenávýborný stav
    274 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Prague cuisine - Dominic James, Sand Dune, 2015
Prague cuisine

Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    458 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano