Nejdražší z kategorie: pevná vazba s přebalem kuchařky dle národní kuchyně
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
43 produktů
In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...
Celý rok rusínskej kuchyne je rozdelený do piatich kapitol od Vianoc, cez Veľkú noc až po každodenné jedlo ľudí na dedine. Pri príprave receptov sme použili len suroviny, ktoré boli v minulosti vždy doma. Či už si ich naši rodičia...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Culinaria European Specialities invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers : from Ireland in the west to Russia in the east, from Finland in the north to Turkey in the south...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Proslavených národních kuchyní je celá řada, jistě však nikdo nepopře, že mezi nimi zaujímá přední místo kuchyně francouzská. Je to prostě pojem. Ale i mezi knižními kuchařkami, které nás do ní zasvěcují, je jedna zcela výjimečná...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
David Loftus is one of the world's leading food photographers: on the road 350 days of the year, camera in hand, shooting top chefs and their wonderful dishes from Battersea to New York to the Bahamas. Now, in Around the World in 80 Dishes, he...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros and confectioners in and around a city rich...
-
Knihapevná vazba s přebalem902 KčDo 2 – 3 dnů
After a brief introduction, this book contains practical advice on cooking techniques and easy-to-find ingredients. A variety of styles from grills, stews and salads to the more familiar stir fries and noodles are described in 75 recipes.
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
A unique cookbook containing 50 recipes from the tables of Tuscany, the finest gastronomic region of Italy and birthplace of most Italian cuisine as we know it today...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Jamie grew up in one of the first true British “gastropubs”, which his Mum and Dad still run today. For him, the heart and soul of real British cooking is food that puts a smile on your face. And that’s what he wants...
-
Knihapevná vazba s přebalem742 KčSkladem 1 ks
Marcellina kniha je nejautentičtějším průvodcem po italské kuchyni. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních – od začátečníků po zdatné profesionály...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Mediterranean cooking is exceptionally popular the world over, more so than almost any other regional style. Pizza and pasta, paella and tortillas, bouillabaisse and crème brûlée all of these have long become part of our repertoire of recipes...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Salami, goulash, pancakes and many other delicacies - that's what Hungarian cuisin is all about! From hearty stews, meat dishes, sweet pastries, and cakes to exquisite culinary delights...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Láska-vášeň-posedlost. Tři slova, která charakterizují špičkové šéfkuchaře deseti pražských excelentních restaurací, kteří nabízejí dvě pětichodová menu. 100 receptů doprovázejí doporučená vína...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave...
-
Knihapevná vazba s přebalem516 KčSkladem > 5 ks
Sbírka více než 60 receptů na výborné koláče, sušenky, dorty a další dezerty z celé Skandinávie. Lahodné ovocné koláče, sušenky, krémové cukrovinky, domácí buchty, pečivo i chleba – to vše je oslavou skutečného...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa od neho, ako miestni ľudia získavajú zo surovín najlepšie chute a vône...
Publikácia je ideálnym sprievodcom pri výbere a určovaní francúzskych syrov či už vo vašej miestnej predajni, alebo pri potulkách Francúzskom. Nájdete v nej viac ako 350 abecedne zoradených druhov syra...
Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto...
-
Knihapevná vazba s přebalem458 KčVíce než 30 dní
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle