Kuchařky podle potravin
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
44 produktů
- Autorský kolektiv
Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to. Tato kniha vám nabízí více než 70 receptů na snídaně i brunche...
- Petr Novotný
- kolektiv
Vše o domácím vaření piva -historie, teorie, rady, návody, recepty. Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část...
-
Knihapevná vazba500 KčSkladem 3 ks
Tato kniha je nejobsáhlejší, jaká kdy o houbách u nás vyšla. Najdete v ní 1104 druhů a odrůd makroskopických hub na barevných fotografiích. Jedlost, nejedlost či jedovatost jsou znázorněny piktogramy a doba růstu římskými číslicemi...
-
Knihapevná vazba538 KčSkladem 1 ks
- Autorský kolektiv
Kuře ladí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodnou smetanu. V knize z nové série kuchařek Snadné najdete recepty, jež sednou nejen...
-
Knihabrožovaná vazba66 KčDo 4 – 6 dnů
- Michal Dedinský
- Petra Ondrašáková
- kolektiv
Výživoví poradci doporučují alespoň 5 porcí čerstvého ovoce a zeleniny denně. Ruku na srdce – dopřáváte si to? Ne? Ale i tak dobře víte, že to vaše tělo potřebuje. Smoothie jsou super způsob, jak si zajistit právě tuto dávku, kterou tělo potřebuje...
-
Knihapevná vazba394 KčSkladem 4 ks
- Autorský kolektiv
Vydavatelství časopisu WINE & Degustation přichází s ojedinělou publikací, která od letošního roku bude vycházet vždy před letní turistickou sezonou v českém a anglickém jazyce. Tento průvodce je cenným zdrojem informací pro všechny milovníky vína...
-
Knihapevná vazba245 KčDo 4 – 5 dnů
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...
-
Knihapevná vazba917 KčDo 4 – 6 dnů
- Autorský kolektiv
Mojito, Caipirinha, Daiquiri nebo Cosmopolitan – svět koktejlů je téměř nevyčerpatelný...
- Autorský kolektiv
Sprievodca majstra barmana je receptárom miešaných nápojov, ktoré dodalo 17 špičkových newyorských barmanov.
- Autorský kolektiv
Táto edícia sa stala výborným pomocníkom všetkých tých, ktorí v spoločnosti nechcú zažiť faux pas...
- Autorský kolektiv
Táto edícia sa stala výborným pomocníkom všetkých tých, ktorí v spoločnosti nechcú zažiť faux pas...
- Autorský kolektiv
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso...
- Autorský kolektiv
Na všech kontinentech se bylinky po staletí používaly a používají v zahradnictví, kosmetice, lidových řemeslech nebo při vaření...
- Autorský kolektiv
Průvodce nejlepšími víny ČR 2016 – 2017 je aktuálním a nezávislým přehledem nejlepších vín v České republice. V jeho třetím vydání najdete přes 860 vín od více jak 150 vinařů. Publikace je určena pro všechny milovníky vína...
- Gabriela Basařová
- kolektiv
Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály),...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Tato publikace nabízí mnoho zajímavých receptů a dokazuje, že z krůtího masa je možno připravovat pokrmy po celý rok, nejen o vánočních svátcích.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Ivana Ludvíková
- Libor Jan
- kolektiv
Průvodce vínem nabízí popis vinařských oblastí a poskytne vám přehled jednotlivých odrůd letošních nejlepších moravských a českých vín na základě výsledků vinařské soutěže TOP 77, která se organizuje každoročně už 14 let. Kromě přehledu vám knížka také na
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Výpravná publikace pro milovníky vína přináší nejnovější poznatky doplněné více než 1000 fotografiemi i kresbami. Kapitoly popisují celou škálu témat od historie přes příčiny rozmanitosti vín a pěstování révy vinné...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
- Petr Basař
- kolektiv
Kniha vyšla s mimořádným úspěchem jako základní dílo v oboru poprvé v roce 1998 a první vydání bylo okamžitě rozprodáno. V roce 1999 připravili proto autoři G. Basařová a I. Hlaváček druhé, rozšířené vydání, které rovněž - přes vysoký náklad - uspělo ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle