Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024

Na skladě knihy od autora Gabriela Sládečková od nakladatelství Expol Pedagogika

Použité filtry
Zrušit filtry
Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo - Gabriela Sládečková, Gabriela Dubová, Expol Pedagogika, 2021
Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo 
SK

Učebnica obsahuje informácie o komoditách potravinárskeho tovaru živočíšneho pôvodu, o tukoch, koreninách a polotovary. Každá kapitola poskytuje komplexné informácie o zložení...

  • Knihabrožovaná vazba
    667 Kč
    Skladem 3 ks

Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2 - Gabriela Sládečková, Expol Pedagogika, 2019
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2 
SK

Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje...

  • Knihabrožovaná vazba
    646 Kč
    Skladem > 5 ks

Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 - Gabriela Sládečková, Expol Pedagogika, 2020
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1 
SK

Prvá časť učebnice Technológia pre študentov druhého ročníka učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika...

  • Knihabrožovaná vazba
    643 Kč
    Skladem 1 ks

Suroviny pre 1. ročník pekár 2 časť - Gabriela Sládečková, Expol Pedagogika, 2019
Suroviny pre 1. ročník pekár 2 časť 
SK

Učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako...

  • Knihabrožovaná vazba
    771 Kč
    Skladem 1 ks
Technológia 3 (učebný odbor cukrár) - Gabriela Sládečková, Expol Pedagogika, 2009
Technológia 3 (učebný odbor cukrár) 
SK

Učebnica Technológia pre študentov tretieho ročníka učebného odboru cukrár z vydavateľstva Expol Pedagogika.


Suroviny pre 1. ročník pekár - Gabriela Sládečková, Expol Pedagogika, 2021
Suroviny pre 1. ročník pekár 
SK

Učebnica poskytuje prehľadné informácie o výžive človeka, základných živinách a o ich zastúpení v potravinách. V ďalších tematických celkoch sú spracované informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej...

  • Knihabrožovaná vazba
    771 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano