Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Nejlepší od autora Pavel Kadlec od nakladatelství Vydavatelství VŠCHT

Použité filtry
Zrušit filtry
Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív, Vydavatelství VŠCHT, 2003
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající...

  • Knihabrožovaná vazba
    790 Kč
    Skladem 2 ks

Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin II
  • 489 Kč
    Skladem 2 ks

Technologie potravin I - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
Technologie potravin I
  • 624 Kč
    Do 2 – 3 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nepropadejte panice!“