Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Tři Sekery - Kateřina Surmanová, Kalibr, 2024

Knihy o přírodních vědách a technice

Použité filtry
Zrušit filtry
Technologie potravin - Pavel Kadlec, Key publishing, 2012
Technologie potravin

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....

  • Knihabrožovaná vazba
    609 Kč
    Skladem 1 ks

Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách - Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec, Aleš Čeněk, KEY Publishing, 2016
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách

Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích - Pavel Kadlec, Key publishing, 2013
Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Dětství je továrna na lži, které mají neukončené trvání.“

Tíživá láska - Elena Ferrante, 2018
Tíživá láska
Elena Ferrante