Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Technologie potravin - Pavel Kadlec, Key publishing, 2012
Technologie potravin

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....

  • Knihabrožovaná vazba
    609 Kč
    Skladem 1 ks

Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív, Vydavatelství VŠCHT, 2003
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající...

  • Knihabrožovaná vazba
    790 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Opravdu mě po dočtení dorazilo, že když skončíte se čtením, přejete si, aby byl autor váš úžasný kamarád a mohli jste mu zavolat, kdykoliv se vám chtělo.“

Kdo chytá v žitě - Jerome David Salinger, 2021
Kdo chytá v žitě
Jerome David Salinger