Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Mozart (italská verze) - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Mozart (italská verze) 
IT

Jednoho chladného lednového večera roku 1756 se v salcburské Getreidegasse narodí dítě, jehož jméno bude jednou známo na celém světě: Wolfgang Amadeus Mozart. Jako malý chlapec budí nadšení posluchačů v evropských šlechtických...

  • Knihabrožovaná vazba
    238 Kč
    Do 13 dnů

La cocina checa - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cocina checa 
ES

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    309 Kč
    Skladem 1 ks

Franz Kafka - Une vie a Prague - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Franz Kafka - Une vie a Prague 
FR

"Franz Kafka byl Praha a Praha byla Franz Kafka", napsal kdysi Johannes Urzidil. A skutečně, kdo se vydá po stopách života Franze Kafky, toho cesta zavede přímo do srdce starého císařského města nad Vltavou...

  • Knihabrožovaná vazba
    295 Kč
    Do 5 – 10 dnů

La cucina ceca - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cucina ceca 
IT

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    307 Kč
    Skladem 1 ks
La cuisine tcheque - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cuisine tcheque 
FR

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná...

  • Knihapevná vazba
    339 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Czech Cuisine 
EN

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však...

  • Knihapevná vazba
    310 Kč
    Do 13 dnů

The Prague Golem - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
The Prague Golem 
EN

Již mnoho století patří Praha k nejvýznamnějším městům evropské židovské kultury. Kromě kamenných památek židovského města jsou to zejména pověsti a legendy starého a tajuplného ghetta, které z této kultury zůstaly zachovány...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

El Golem de Praga - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
El Golem de Praga 
ES

Již mnoho století patří Praha k nejvýznamnějším městům evropské židovské kultury. Kromě kamenných památek židovského města jsou to zejména pověsti a legendy starého a tajuplného ghetta, které z této kultury zůstaly zachovány...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Der Prager Golem - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Der Prager Golem 
DE

Již mnoho století patří Praha k nejvýznamnějším městům evropské židovské kultury. Kromě kamenných památek židovského města jsou to zejména pověsti a legendy starého a tajuplného ghetta, které z této kultury zůstaly zachovány...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Les meilleures recettes de la cuisine impériale - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Les meilleures recettes de la cuisine impériale 
FR

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Le migliori ricette della cucina ceca - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Le migliori ricette della cucina ceca 
IT

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Fips hat Geburtstag - Harald Salfellner, Vitalis, 2019
Fips hat Geburtstag 
DE

Zlatá ulička v Praze. V jejích roztomilých, pestrých domečcích žili dříve hlavně prostí a chudí lidé. Před mnoha staletími je obývali střelci, kteří střežili hradní brány. Asi před padesáti lety opustili Zlatou uličku...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Las mejores recetas checas - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Las mejores recetas checas 
ES

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Die besten böhmischen Rezepte - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Die besten böhmischen Rezepte 
DE

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Best Czech Recipes - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
The Best Czech Recipes 
EN

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Franz Kafka - Ein Leben in Prag - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Franz Kafka - Ein Leben in Prag 
DE

"Franz Kafka byl Praha a Praha byla Franz Kafka", napsal kdysi Johannes Urzidil. A skutečně, kdo se vydá po stopách života Franze Kafky, toho cesta zavede přímo do srdce starého císařského města nad Vltavou...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Le migliori ricette de la cucina imperiale - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Le migliori ricette de la cucina imperiale 
IT

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Lučšie češskie recepty - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Lučšie češskie recepty 
RU

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Le Golem de Prague - Harald Salfellner, Vitalis, 2019
Le Golem de Prague 
FR

Již mnoho století patří Praha k nejvýznamnějším městům evropské židovské kultury. Kromě kamenných památek židovského města jsou to zejména pověsti a legendy starého a tajuplného ghetta, které z této kultury zůstaly zachovány...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Lučšije recepty imperskoj kuchni - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Lučšije recepty imperskoj kuchni 
RU

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen