Kuchařky dle národní kuchyně
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
64 produktů
- Jaroslav Runštuk
- kolektiv
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních...
-
Knihapevná vazba450 KčSkladem 1 ks
- Autorský kolektiv
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách -kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. Kniha je...
-
Knihapevná vazba303 KčDo 5 – 7 dnů
- Autorský kolektiv
Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme..
- Autorský kolektiv
Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly! Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti...
-
Knihapevná vazba494 KčSkladem 1 ks
- André Dominé
- kolektiv
Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...
-
Knihaflexi vazba824 KčDo 3 – 7 dnů
- Autorský kolektiv
Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky. V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to...
-
Knihapevná vazba315 KčDo 5 – 7 dnů
- Autorský kolektiv
Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni...
- Autorský kolektiv
Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou...
-
Knihapevná vazba439 KčSkladem 2 ks
- Autorský kolektiv
Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho...
- Autorský kolektiv
Vánoce bez obvyklých 5 kil navíc? Chcete se v lednu vyhnout dietám, a přitom si sváteční jídlo naplno užít? Víme, jak na to! Novinka Jíme zdravě o Vánocích je ...
-
E-knihaPDF129 KčIhned ke stažení
- Anna Rácová
- Dušan Deák
- Róbert Gáfrik
- kolektiv
India žije závratným množstvom farieb, zvukov, vôní a chutí. Indické mestá, festivaly a jedlá priťahujú všetky zmysly. India láka svojím kultúrnym bohatstvom, etnickou rôznorodosťou a živými tradíciami...
-
Knihapevná vazba454 KčDo 2 – 3 dnů
- Autorský kolektiv
Chutnají vám čínská jídla? Pak je tato kniha právě pro vás...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
V této kuchařce se dozvíte, jak připravit nejlepší indickou kuchyni včetně takových jídel, jako jsou rogan josh, aloo gobi a rýžový pilaf...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Táto kniha sa vo svojom úvode zaoberá základnými pravidlami zdravého stravovania. Nájdete v nej klasické jedlá talianskej kuchyne a recepty na báze tradičných i menej známych obilnín a najrôznejších druhov zeleniny vrátane predjedál, omáčok, pizze i...
-
Knihapevná vazba218 KčDo 16 – 21 dnů
- Autorský kolektiv
Stejný produkční tým, který spolupracoval s Romanem Vaňkem z Pražského kulinářského institutu na jeho bestsellerech „Poklady klasické české kuchyně“, „Kouzlo kuchyně Čech a Moravy“ a „Sushi doma krok za krokem“, nyní přichází...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Další ze série světových kuchařek připravovaných ve spolupráci s TV Paprika. Nyní poznáme tajemství přípravy světoznámě proslulých i lokálních specialit japonské kuchyně včetně používaných ingrediencí...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Petr Basař
- kolektiv
Kniha vyšla s mimořádným úspěchem jako základní dílo v oboru poprvé v roce 1998 a první vydání bylo okamžitě rozprodáno. V roce 1999 připravili proto autoři G. Basařová a I. Hlaváček druhé, rozšířené vydání, které rovněž - přes vysoký náklad - uspělo ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Jana Frolíková
- kolektiv
Množství receptů, používané dnes na celém světa, je nepředstavitelné. Tato knihy čerpá především z tradic české kuchyně. Výběr receptů byl podřízen především požadavku dostupnosti všech surovin.
- Joza Břízová
- Maryna Klimentová
- kolektiv
Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Zdravá jídla z vaší zahrádky, pochoutky pro slavnostní příležitosti, speciality pro labužníky, to nejlepší z kuchyně našich babiček.
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle