Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Honzo, vstávej! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko - Kolektív autorov, BURDA Media 2000, 2014

162 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Honzo, vstávej! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko - Kolektív autorov, BURDA Media 2000, 2014
Přečtená
Honzo, vstávej! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko - Kolektív autorov, BURDA Media 2000, 2014

Honzo, vstávej! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko
Přečtená

Aneb Vařime česky od rána do večera

  • Autorský kolektiv

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
BURDA Media 2000, 2014
Počet stran
164

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

162 Kč

Cena nové knihy: 369 Kč
Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Honzo, vstávej! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko - Kolektív autorov, BURDA Media 2000, 2014
162 Kč

Více o knize

5. kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxusní svíčkovou, kuře na paprice, buřtguláš, ovocné knedlíky jako od babičky, koláče s drobenkou… Všechny jsou vyladěné k dokonalosti v redakční kuchyni Apetitu a doplněny tipy a triky od známých šéfkuchařů.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sladká jídla, která nemají v žádné jiné kuchyni obdoby, a moučníky (bublanina, mramorová bábovka, jablečný štrúdl, makový závin…).

Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít typicky české suroviny, něco z málo z historie, ze života např. V. Vrabce, M. D. Rettigové, A. Kejřové a dalších gastro velikánů atd.
Číst víc
Počet stran
164
Vazba
pevná vazba
Rozměr
210×240 mm
Hmotnost
805 g
Rok vydání
2014
Edice
Apetit na cestách
Naše katalogové číslo
1217059
Jazyk
čeština
Nakladatel
BURDA Media 2000
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Neověřený nákup
3.1.2015
Názor čtenáře
Nádherně udělaná kuchařka /Jako i ostatní v této edici/. Měla by být ve všech domácnostech, aby se nezapomnělo na dobrou českou kuchyni. Mohu všem doporučit. Číst víc
Claudia
Neověřený nákup
31.12.2014
Skvělá!
Jako všechny kuchařky z této edice,ani tato nezklamala. I přesto,že českou kuchyni znám,obsahuje tato kniha dobré rady a tipy. Vřele doporučuji :-) Číst víc

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis