Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Jíme dobře od rána do večera, celý rok - Kolektiv, BURDA Media 2000, 2021
Jíme dobře od rána do večera, celý rok
  • Autorský kolektiv

Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny...

  • Knihapevná vazba
    361 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    176 Kč
    Skladem

The Best of Apetit IV. - Kolektiv autorů, BURDA Media 2000, 2018
The Best of Apetit IV.
  • Autorský kolektiv
4. díl série

Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou...

  • Knihapevná vazba
    434 Kč
    Skladem 1 ks

Ubrousku, prostři se! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko 2 - Kolektív autorov, BURDA Media 2000, 2015
Ubrousku, prostři se! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko 2
  • Autorský kolektiv

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme..


Honzo, vstávej! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko - Kolektív autorov, BURDA Media 2000, 2014
Honzo, vstávej! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko
  • Autorský kolektiv

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni...

Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov, BURDA Media 2000
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit
  • Autorský kolektiv

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso...


Zima - Kolektiv, BURDA Media 2000, 2017
Zima
  • Autorský kolektiv

Nová kuchařka z edice Apetit sezona, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepší, co máte ve spíži a co nabízejí zimní trhy i supermarkety! Ve čtvrtém dílu sezonní řady.



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Být odvážný neznamená to, že se nebojíte. Být odvážný znamená, že se bojíte, opravdu se bojíte, a stejně uděláte to, co je správné.“

Koralina - Neil Gaiman, 2014
Koralina
Neil Gaiman