Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Dnes nepeču! - Pavlína Berzsiová, Slovart CZ, 2015
Dnes nepeču!

Dopřejte si se svými blízkými ve sváteční dny nápadité nepečené sladké snídaňové dobroty, jako je voňavé ovocné máslo či rýžové kuličky s ovocem, na výlet si místo obvyklé tatranky připravte nepečené laskominy, třeba dortíčky do skleničky nebo...

  • Knihapevná vazba
    277 Kč
    Do 2 – 3 dnů

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková, Ottovo nakladatelství, 2016
To nejlepší z drůbeže

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky...

  • Knihapevná vazba
    143 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Snídaně, přesnídávky a svačiny pro školáky - Hana Sedláčková, Práce, 1996
Snídaně, přesnídávky a svačiny pro školáky

Název na obálce

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Babiččino pečení - Hana Sedláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2015
Babiččino pečení

Vůně pečiva, cukroví, buchet, koláčů či lákavých ovocných dobrot spolu s žárem a praskotem dřeva ve venkovské v peci pomyslně provází stovku receptů z dávných let. Tehdy naše babičky i prababičky svým umem a zkušeností dokázaly vykouzlit...


Velká domácí cukrářka - Pavlína Berzsiová, Slovart CZ, 2008
Velká domácí cukrářka

Kuchařka plná receptů na výborné moučníky, kterou napsala víceprezidentka Asociace kuchařů a cukrářů ČR Pavlína Berzsiová, obsahuje školu pečení pro základní těsta (kynuté, listové, křehké, piškotové atd.), takže si s nimi poradí i začátečníci..

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Pečieme na Vianoce - Hana Sedláčková, Pavlína Berzsiová, Ottovo nakladateľstvo, 2019
Pečieme na Vianoce 
SK
  • Knihapevná vazba
    191 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    110 Kč
    Skladem


Jogurtová kuchařka - Hana Sedláčková, Brána, 2008
Jogurtová kuchařka

Dlouholetá profesorka pražské hotelové školy a autorka řady knih o gastronomii, odborných učebnic i výpravných kuchařek, včetně nedávno vydané Kuchařky české šlechty, přichází tentokrát s drobnější publikací věnovanou jedinému výrobku – jogurtu...


Kuchařka české šlechty - Hana Sedláčková, Brána, 2008
Kuchařka české šlechty

Celé desetiletí /1945 - 1957/ strávila autorka jako podnájemnice u sester Zdeby a Berty, princezen Lobkowiczových.Byla to pro ni škola života, získala tu však i mnoho užitečného pro svou profesi gastronomické odbornice...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Sójové maso II : 115 předpisů v 225 obměnách - Hana Sedláčková, Práce, 1995
Sójové maso II : 115 předpisů v 225 obměnách

Obálka a graf. úprava Zbyněk Hraba

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Hrníčkové pečení - Pavlína Berzsiová, Ottovo nakladatelství, 2012
Hrníčkové pečení

Další z populárních velkých kuchařek se jmenuje Hrníčkové pečení. Dorty, koláče, drobné cukroví, vánoční cukroví i slané pečivo lze s touto kuchařkou upéct velmi snadno - oblíbenou hrníčkovou metodou bez vážení. Vynikající recepty připravil a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Česká vánoční kuchařka - Hana Sedláčková, Ottovo nakladatelství, 2005
Česká vánoční kuchařka

Česká vánoční kuchařka je spojením české vánoční tradice s moderní gastronomií. Osvědčené recepty a neocenitelné rady našich babiček doplňují moderní kuchařské inspirace. Každá česká hospodyně najde v této knize nápad, jak obohatit slavnostní stůl a ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Zázrak zvaný jogurt - Hana Sedláčková, Práce, 1997
Zázrak zvaný jogurt

Název z obálky

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Dnes napeču! - Pavlína Berzsiová, Slovart CZ, 2016
Dnes napeču!

Pavlína Berzsiová, cukrářka, kterou možná znáte z knihy Dnes nepeču!, plné nepečených dobrot, tentokrát pro změnu radí zapnout troubu a upéct rodině či přátelům něco skutečně...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Velká evropská kuchařka - Pavlína Berzsiová, Slovart CZ, 2004
Velká evropská kuchařka

Vybrat z evropských kuchyní typická tradiční i moderní jídla, recepty vhodné na každodenní vaření i na slavnostní příležitosti, nápady na nové využití známých surovin i recepty z méně běžných ingrediencí...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass