Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková, Ratio, 2018
Nové stolničení v kostce

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích - Ivan Kocourek, Ratio
 
Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích - Ivan Kocourek, Ratio, 2005
Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích

Tato publikace je určena všem zájemcům, kteří nevidí v hadech jen „ošklivé lezoucí živočichy“, ale zajímavé spoluobyvatele našeho světa.

  • Knihapevná vazba
    177 Kč
    Skladem 3 ks

Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 - Jiří Černý, Ratio, 2005
Nový encyklopedický slovník gastronomie 2

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána...

  • Knihabrožovaná vazba
    223 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Zařízení provozoven v kostce - František Cón, Ratio, 2005
Zařízení provozoven v kostce

Vybavujeme restauraci a provozy veřejného stravování...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    56 Kč
    Skladem

Krokodýlové - Petr Voženílek, Jaroslav Zelinka, Ratio
Krokodýlové

Krokodýl je jedním z posledních dravců, který může být reálnou hrozbou pro neopatrného člověka v přírodě některých tropických zemí. Zde se uvádí poznatky, které se zatím o vládci tropických vod podařilo získat...

  • Knihabrožovaná vazba
    187 Kč
    Více než 30 dní

Tillandsia 1 - Začínáme s tilandsiemi - Antonín Lukscheiter, Ratio, 2005
Tillandsia 1 - Začínáme s tilandsiemi

Rady zkušených pěstitelů pro všechny, kteří začínají s pěstováním rostlin rodu Bromeliaceae, a to od popisu a rozšíření tilansií, přes výběr vhodných druhů, letnění a přezimování, až k aranžování rostlin a jejich množení...

  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Technologie v kostce - Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek, Ratio, 2019
Technologie v kostce

Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.

  • 122 Kč
    Skladem 1 ks

Psychologie v kostce - Rozum, cit a vůle - Dobromil Ječný, Karel Koubek, Ratio, 2005
Psychologie v kostce - Rozum, cit a vůle

V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápání a kulturního soužití. Porozumět sobě i ostatním znamená dláždit si schůdnou cestu...

  • Knihabrožovaná vazba
    281 Kč
    -5 %
    Do 21 – 26 dnů

Živé drahokamy v teráriích - Petr Čurík, Ratio, 2005
 
Živé drahokamy v teráriích - Petr Čuřík, Ratio
Živé drahokamy v teráriích

Publikace poskytuje v ucelené podobě všechny údaje potřebné pro chov bezobratlých živočichů - v tomto případě listorohých brouků...

  • Knihapevná vazba
    118 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Pravda o dietách - o redučkních zvláště - Stanislav Hrubý, Ratio, 1997
Pravda o dietách - o redučkních zvláště

V této publikaci, zpracované naším předním odborníkem, se můžete dočíst co je to dietní stravování a správná výživa a to jak pro zdravou populaci, tak i pro osoby trpící určitou nemocí, nebo mající k ní výrazné sklony...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    -5 %
    Do 3 – 5 dnů
Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie - David Hegner, Ratio
 
Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie - David Hegner, Ratio, 2018
Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie

Nosným pilířem knihy je systematický průřez světovou herpetofaunou, a to v abecedním pořádku. Vedle termínů z oblasti taxonomie zde naleznete i základní výrazy z anatomie, biologie, ekologie, herpetologie, teraristiky...

  • Knihabrožovaná vazba
    284 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

Pravda o dietách - o redukčních zvláště - Stanislav Hrubý, Ratio, 2017
Pravda o dietách - o redukčních zvláště

V knize se můžete dočíst, co je to dietní stravování a správná výživa...

  • Knihabrožovaná vazba
    79 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Barový provoz v kostce - Jiří Černý, Ratio
Barový provoz v kostce

Podrobně o práci barmana, používaném "nádobíčku", recepturách a jednotlivých druzích nápojů a surovin...

  • Knihabrožovaná vazba
    160 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio, 2018
 
Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio
Společenské chování v kostce
  • Knihapevná vazba
    116 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Erotova lampa - Ludvík Kuběna, Ratio, 2008
Erotova lampa

Autoři, kteří jsou předními odborníky v oboru sexuologie a psychologie hovoří otevřeně o problémech sexu, lásky a partnerských vztazích...

  • Knihabrožovaná vazba
    139 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková, Karel Štěpánek, Ratio, 2018
Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ

  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Skladem 1 ks

Drobní savci v teráriích a v klecích - Ivan Kocourek, Ratio, 2010Drobní savci v teráriích a v klecích - Ivan Kocourek, Ratio, 1996Drobní savci v teráriích a v klecích - Ivan Kocourek, Ratio, 2018
Drobní savci v teráriích a v klecích

Chovatelská příručka, představující drobné savce a uvádějící podmínky jejich chovu v zajetí, potřebnou péči, výživu...

  • Knihapevná vazba
    160 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Gastronomický a společenský průvodce světem 1 - Evropa - Vlasta Gregorová, Ratio
Gastronomický a společenský průvodce světem 1 - Evropa

Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů...

  • Knihabrožovaná vazba
    183 Kč
    Více než 30 dní

Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý, Ratio, 2005
Nový encyklopedický slovník gastronomie 1

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa...

  • Knihabrožovaná vazba
    228 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Gastronomický a společenský průvodce světem I. - Dobromil Ječný, Vlasta Gregorová, Ratio
Gastronomický a společenský průvodce světem I.

Autoři předávají své celoživotní zkušenosti každému, kdo se připravuje na obchodní či služební cestu, dovolenou v cizině, nebo na setkání se zahraničními přáteli. První díl je věnovaný zemím Evropy.

  • Knihabrožovaná vazba
    188 Kč
    Do 4 – 5 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.“

Oběť Molochovi - Asa Larsson, 2021
Oběť Molochovi
Asa Larsson