Učebnice učebnice pro střední odborné školy od autora team of authors
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
38 produktů
- Ludvík Bláha
- kolektiv
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...
-
Knihabrožovaná vazba272 KčSkladem 3 ks
- L. Polívka
- kolektiv
Stříhání, odbarvování a barvení vlasů, chemická preparace, vodová ondulace a ondulace železem. Barvení a úprava obočí a vousů, holení s napářkou, vlasová kosmetika a vlásenkářství...
-
Knihabrožovaná vazba257 KčSkladem 2 ks
- Jarmila Kelnarová
- kolektiv
Moderní učebnice ošetřovatelství je koncipována pro výuku žáků oboru zdravotnický asistent na středních zdravotnických školách. Je určena 2. ročníkům studia a navazuje na úspěšnou učebnici ošetřovatelství pro 1. ročník...
- Autorský kolektiv
Vzpomínka na vznik, techniku, provoz i zánik úzkorozchodné tramvajové dopravy v Jablonci nad Nisou.
-
Knihapevná vazba673 KčDo 6 dnů
- Autorský kolektiv
Zkušební testy z bezpečnostních ustanovení pro plamenové svařování kovů a řezání kyslíkem - G
-
1 349 KčDo 12 – 17 dnů
- Autorský kolektiv
Pro malé děti je tělo složitým "strojem". Obrázková encyklopedie stručně, poutavě a krok za krokem ukáže jeho jednotlivé části a funkce.
- Wolgang Nutsch
- kolektiv
Český překlad 3. německého vydání oblíbené učebnice seznamuje se základy konstrukce různých druhů nábytku a vybraných výrobků stavebního truhlářství...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Karol Gara
- kolektiv
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k...
-
Knihabrožovaná vazba661 KčDo 11 – 13 dnů
- Autorský kolektiv
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa...
- Autorský kolektiv
Kardiologie v obrazech, tak by mohl znít název této publikace, na našem trhu zcela ojedinělé. Čtenáři v ní naleznou základní informace oboru - od anatomie a fyziologie srdce a cév, přes vyšetřovací metody, hodnocení EKG křivky, popis obtíží a možných komp
-
Vyprodané
- Mária Uhereková
- kolektiv
Učebnica je zameraná na rozvoj poznatkov z botaniky, zoológie a ekológie. Nadväzuje na osvojené vedomosti a zručnosti z biológie v základnej škole. Umožňuje rozšíriť a prehĺbiť vedomosti o stavbe a funkciách tela organizmov...
-
Knihabrožovaná vazba667 KčSkladem 4 ks
Obálkový podnázev: cvičení z Děsivé vědy, která si můžete okopírovat pro školní účely
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Bezpečnostní ustanovení pro obloukové svařování obalenou elektrodou - učebnice s testovými otázkami podle ČSN 05 0600, ČSN 05 0601, ČSN 05 0630, ČSN 05 2208 A ČSN 05 2209...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Milan Holeček
- kolektiv
Učebnice, či příručka, pomůcka určená pro všechny z Vás, kteří máte něco společného s cestovním ruchem. Ve zkratce Vás provede po světě a podá Vám základní přehled o rozmístění cestovního ruchu u nás doma i v zahraničí...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Učebnica obsahuje učivo tematických celkov základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej analýzy a inštrumentále metódy v chemickej analýze potravín...
-
Knihabrožovaná vazba771 KčDo 11 – 13 dnů
- Autorský kolektiv
Učebnica obsahovo zahŕňa tematické celky zamerané na potravinový tovar rastlinného pôvodu, rozpracované je rozdelenie tovaru so zameraním na potravinový tovar, jeho zloženie, úžitkové vlastnosti, kvalitu a jej hodnotenie...
-
Knihabrožovaná vazba771 KčSkladem 1 ks
- František Jirásek
- kolektiv
Prepracovaná a upravená zbierka úloh z matematiky pre 1. a 2. ročník stredných odborných škôl a študijných odborov stredných odborných učilíšť. Prepracovaná zbierka má umožniť priebežne sa pripravovať na novú maturitu z matematiky - úroveň B.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Karol Gara
- kolektiv
Cieľom učebnice Technológia 2 kuchár je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov, ktoré nadväzujú na učivo učebnice Technológia 1 kuchár. Učebnica sa venuje...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Vladislav Kačáni
- kolektiv
Nie je náhodné, že záujem o psychológiu sa z roka na rok zvyšuje, a to nielen u pracovníkov niektorých povolaní, ale takmer u všetkých, ktorí častejšie musia riešiť aj zložité problémy v medziľudských vzťahoch. Tento záujem nie je náhodný...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Rudolf Šlosár
- kolektiv
Pracovná časť obsahuje v nadväznosti na učebnicu množstvo úloh a testov na riešenie...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle