Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Jediná oficiální autobiografie papeže Františka - Naděje

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Jazyk
Téma
Nakladatel
Vazba
Barva obálky
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)
Analytical Methods for Food and Dairy Powders 
EN

Food and dairy powders are created by dehydrating perishable produce, such as milk, eggs, fruit and meat, in order to extend their shelf life and stabilise them for storage or transport...

  • Knihapevná vazba
    4 900 Kč
    Více než 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.


Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.