Čtenářský klub - Kniha měsíce se slevou - Zjistit Více
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)

4 900 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)

Analytical Methods for Food and Dairy Powders

Food and dairy powders are created by dehydrating perishable produce, such as milk, eggs, fruit and meat, in order to extend their shelf life and stabilise them for storage or... Číst víc

Nakladatel
John Wiley & Sons, 2012
Počet stran
248

Food and dairy powders are created by dehydrating perishable produce, such as milk, eggs, fruit and meat, in order to extend their shelf life and stabilise them for storage or transport... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

4 900 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.
Sledovať dostupnosť

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?

  • Máme více než 300 000 knih skladem
  • Knihomolská záložka ke každému nákupu
  • Více než 9 000 výdejních míst

Naši skřítci doporučují

Jediná oficiální autobiografie papeže Františka - Naděje
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)
4 900 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.

Více o knize

b>Food and dairy powders are created by dehydrating perishable produce, such as milk, eggs, fruit and meat, in order to extend their shelf life and stabilise them for storage or transport. These powders are in high demand for use as ingredients and as food products in their own right, and are of great economic importance to the food and dairy industry worldwide. Today, the ability to control food and dairy powder quality is a source of key competitive advantage. By varying the dehydration process design, and by controlling the technological and thermodynamic parameters during dehydration, it is possible for manufacturers to engineer the biochemical, microbiological and physical characteristics of the food powder to meet their specific product requirements. This book provides an overview of the existing, adapted or new techniques used to analyse safety and quality in modern food and dairy powders. Based on original research by the authors, the book uses 25 commercial dairy and non-dairy powders to illustrate a range of biochemical and physical methods used to evaluate and characterise powdered food products. Written from a practical perspective, each chapter focuses on a particular analytical technique, outlining the purpose, definition and principle of that method. The authors guide the reader through all of the instruments needed, the safety measures required, and the correct procedures to follow to ensure successful analysis. Instructions on accurate measurement and expression of results are included, and each chapter is richly illustrated with original data and worked examples.

Analytical Methods for Food and Dairy Powders is a unique step-by-step handbook, which will be required reading for anyone involved in the development and manufacture of powdered food products. Food and dairy scientists based in industry will find it essential for new product development and improved quality control, while researchers in the laboratory will especially value the new techniques it comprises.
Naše katalogové číslo
145402
Počet stran
248
Vazba
pevná vazba
ISBN
9780470655986
Rok vydání
2012
Jazyk
angličtina
Nakladatel
John Wiley & Sons
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu nebo škodlivý obsah

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)
Kniha: Technology of Cheesemaking (A.Y. Tamime)
10 097 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Kniha: Analytical Methods for Food and Dairy Powders (Anne Dolivet, Pierre Schuck a Romain Jeantet)
Kniha: Technology of Cheesemaking (A.Y. Tamime)
10 097 Kč
Lidé jsou přesvědčení, že manželství končí, když se láska vytratí. Když zloba nahradí štěstí. Když pohrdání nahradí rozkoš. Jenže Graham a já se na sebe nezlobíme. Jen prostě nejsme ti samí lidé, kterými jsme bývali.
Kniha: To nejlepší v nás (Colleen Hoover)
To nejlepší v nás
  • Colleen Hoover