Nejlepší z kategorie: v českém jazyku kuchařky dle národní kuchyně
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Bez populární „Sandtnerky“, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen...
-
Knihapevná vazba368 KčSkladem 1 ks
Bez populární „Sandtnerky“, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový...
Z dílny autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka přichází na trh zcela přepracovaný evergreen Klenoty klasické evropské kuchyně, výběr legendárních pokrmů, které dobyly svět...
-
Knihapevná vazba379 KčSkladem 2 ks
Itálie inspiruje Jamieho Olivera během celé jeho kariéry. Vždy toužil procestovat celou zemi, najít samotnou podstatu italské kuchyně - a napsat tu nejlepší a nejjednodušší italskou kuchařku pro každého...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Bez populární "Sandtnerky", která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Slavný kuchař a spisovatel procestoval celý svět a přitom pátral po znamenitém jídle a zažíval dobrodružství. Výsledkem jeho několikaletého kulinářského putování je cestopisný televizní seriál nazvaný No Reservations i tento ilustrovaný deník...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
- Autorský kolektiv
Ázijská kuchyňa má vyše tisícročnú tradíciu. Napriek tomu objavil západný svet jej kúzlo až nedávno...
Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako...
-
559 KčIhned ke stažení
-
Knihapevná vazba559 KčSkladem 2 ks
Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, g
-
Knihaflexi vazba350 KčSkladem 1 ks
76 originálních receptů italské kuchyně od Emanuela Ridiho, které vás uchvátí. Pro Emanuelovo vaření jsou typické kvalitní, autentické a čerstvé přísady...
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské...
Mladá žena přijíždí do Florencie najít nový životní cíl a novou lásku… Pokud vás okouzlily Jíst, meditovat a milovat či Francouzky netloustnou, tato kniha vás určitě dostane. Najdete v ní vše, co Florencie nabízí – jídlo, víno, lásku, přátelství...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Tato knižka je především o židovských kuchařských předpisech, o nichž gurmáni vydávají svá hodnověrná svědectví, že se vyrovnají francouzským, italským nebo čínskym, patří k nejlepším na světe.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...
Další formáty- Autorský kolektiv
Tradičná židovská kuchyňa spestrená drobnými anekdotami.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
"Zlepšily se dispozice kuchyní, preferuje se jiný vzhled dvířek, zvýšily se nároky na spotřebiče. Módní je spojení kuchyně s dalším obytným prostorem, ustoupil zájem o rustikální a jinak zdobná provedení dvířek...
-
Přečtenávýborný stav58 KčSkladem
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
-
E-knihaPDF149 KčIhned ke stažení
Kdybyste měli přečíst jen jedinou knihu o stravování, ať je to tahle. Je přehledná, chytrá, vtipná. Jde do hloubky, a přesto zůstává dobře srozumitelná. Neděsí. Neomezuje. Neslibuje zázraky. „Aha!" momentů s ní ale zažijete požehnaně.
-
Knihapevná vazba359 KčSkladem 4 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle