Přeskočit na hlavní obsah
Martinus Knihy roku 2024 - Nechte se inspirovat
Umění francouzské kuchyně 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota, 2015

298 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Umění francouzské kuchyně 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota, 2015
Umění francouzské kuchyně 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota, 2015

Umění francouzské kuchyně 2

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy... Číst víc

5,0 8 hodnocení
2. díl série
Umění francouzské kuchyně
Nakladatel
Jota, 2015
Počet stran
750

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání (3)
Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books, 2011
Brožovaná vazba
Angličtina, 2011
Skladem 3 ks

384 Kč


Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books, 2011
Pevná vazba
Angličtina, 2011
Do 9 – 10 dnů

689 Kč


Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books
Brožovaná vazba
Angličtina
Vyprodané

Další knižní vydání

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Nažluto - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

Tento titul je dostupný také v kolekci za výhodnou cenu!

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.

Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci.

Naleznete zde:
• první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba,
• polévky včetně rybích a bisque z darů moře,
• masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine,
• třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou,
• lákavě sestavené zeleninové pokrmy,
• záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky.

Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.

Bon appétit!
Číst víc
Naše katalogové číslo
203543
Originální název
Mastering the Art of French Cooking (2.)
Počet stran
750
Vazba
pevná vazba
Rozměr
160×230 mm
Hmotnost
982 g
ISBN
9788074628665
Rok vydání
2015
Jazyk
čeština
Překlad
2. díl série
Umění francouzské kuchyně
Nakladatel
Jota
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

8 hodnocení

8
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Zuzana Gašparovičová
Ověřený zákazník
8.9.2021
Kniha sa mi páči......je super...nadčasová........recepty sú veľmi dobre popísané, zrozumiteľné, možno by som prijala obrázky-fotky, ale vzhľadom na dobu, v ktorej bola písaná je to vynikajúce. Číst víc
Sylvia Ličková
Ověřený nákup
11.4.2021
Umení francouzské kuchyne 2
Pokračovanie 1.časti. Nadstavba aj s kresbami.
Podľa mňa výborná kniha pre kuchárku každej úrovne. Každý tam nájde niečo nové. Mne sa podľa oboch dielov kníh veľmi dobre varí a s každým receptom máme kulinársky zážitok.
Číst víc
Robo
Neověřený nákup
22.4.2019
keď máte 1ku musíte mať aj 2ku
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
rovnako ako 1ka je vynikajúca , tak aj 2ka je vynikajúca
vynikajúca kniha aj pre začiatočníka aj pre šéfkuchára, veľmi podrobná a úderná, žiadne zbytočné reči a zbytočné obrázky, žiaden zbytočne hrubý papier, čím obyčajne naháňajú objem pred obsahom, k veľa jedlám je aj varianta rôznych voliteľných doplnkov/variant ako omáčka/plnka/príloha ..... ale aj víno .... najlepšie na nej je to, že autorka všetky vlastnoručne uvarila a aj to tak písala, z pohľadu človeka čo to práve robí.
Je to veľký počin od vydavateľa pre slovenského čitateľa, že také dobré dielo si nemusí pracne prekladať z cudzieho jazyka, keď sa chce dostať k najlepším receptom sveta
Číst víc
Daniela
Neověřený nákup
25.2.2019
môj pohľad
výborná kniha pre tých čo radi varia a experimentujú so zahraničnou kuchyňou, zaujímavé recepty, začiatočníkom možno budú chýbať obrázky, ale nie sú nutné ....., každý si môže prísť na svoje, mám oba diely a som spokojná Číst víc
Eva Holá
Ověřený zákazník
28.12.2015
tentokrat ilustrovana verzia!
Prvy diel tejto vybornej a podrobnej kucharskej knihy doplna tento druhy ilustrovany diel, co ma mimoriadne tesi, pretoze su tu recepty, ktore si ziadaju ilustracie -predovsetkym kategoria peciva. Perfektne spracovane recepty plus ako priloha prislusenstvo v kuchyni. Skvele :) Číst víc

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
  • Paolo Giordano