Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Kynuté - Josef Maršálek, Maršálkovo, 2022
Kynuté

Jediná a úplná cukrářská kniha receptů na kynuté pečivo, kterou doopravdy potřebujete...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nejbarevnější kuchařka KAMU - Kamila Rundusová, KAMU - Kamila Rundusová, 2017
Nejbarevnější kuchařka KAMU

Nejbarevnější kuchařka je určena všem, kteří milují jídlo, život, cestování a hledání nových pestrých chutí a vůní. Všem, kteří rádi objevují barevné světové kultury skrze jídlo, baví je příběhy a nebojí se experimentovat. Je to knížka plná tradičních...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Čína, Lingea, 2020
 
Čína, Lingea, 2016
Čína

Prastará a přitom hypermoderní, známá a přitom nepoznaná, navenek velkoměstská, leč ve své podstatě venkovská, konzervativní a zároveň pokroková, země kosmického věku a staromódních názorů...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    849 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    206 Kč
    Skladem 2 ks

Culinaria Itálie - Claudia Piras, Slovart CZ, 2018
Culinaria Itálie

Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový...

  • Knihaflexi vazba
    350 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    524 Kč
    Skladem

Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann, Dauphin, 2012
Velký český kuchařský lexikon

Nové vydání slavného díla, které vyšlo poprvé v roice 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    998 Kč
    Skladem 1 ks

Moje francouzská kuchyně - Auguste Escoffier, Pragma, 2007
Moje francouzská kuchyně

Proslavených národních kuchyní je celá řada, jistě však nikdo nepopře, že mezi nimi zaujímá přední místo kuchyně francouzská. Je to prostě pojem. Ale i mezi knižními kuchařkami, které nás do ní zasvěcují, je jedna zcela výjimečná...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Čína - Kolektív autorov, Svojtka&Co., 2006
Čína
  • Autorský kolektiv

Vítejte v Číně: rozlehlé, ambiciózní, hrdé a měnící se rychleji, než kdy předtím. Projeďte se uličkami Pekingu na kole, ochutnejte nudle ve stínu Šanghajských mrakodrapů a nechte se okouzlit pouštní krajinou Xinjiang.


Umění francouzské kuchyně 1 + 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota
Umění francouzské kuchyně 1 + 2

Komplet dvou svazků vychýrené světoznámé bible kulinářského umění...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Culinaria Francie - André Dominé a kolektív, Slovart CZ, 2008
Culinaria Francie

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...

  • Knihaflexi vazba
    824 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Klasická italská kuchyně

Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako...

  • E-knihaEPUBMOBI
    559 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihapevná vazba
    559 Kč
    Skladem 2 ks
Vůně francouzské kuchyně - Michel Roux, Ikar CZ, 2015
Vůně francouzské kuchyně

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Culinaria Španělsko, Slovart CZ, 2009
Culinaria Španělsko

Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Momofuku - David Chang, BETA - Dobrovský, 2019
Momofuku

Momofuku představuje na poli kuchařek ojedinělý koncept, neboť se v ní prolínají skvělé recepty a osobní příběh jejich tvůrce – šéfkuchaře Davida Changa. Kniha obsahuje na 150 receptů, které kombinují prvky asijské kuchyně s...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Velká evropská kuchařka - Pavlína Berzsiová, Slovart CZ, 2004
Velká evropská kuchařka

Vybrat z evropských kuchyní typická tradiční i moderní jídla, recepty vhodné na každodenní vaření i na slavnostní příležitosti, nápady na nové využití známých surovin i recepty z méně běžných ingrediencí...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Staročeské umění kuchařské - Čeněk Zíbrt, Dauphin, 2011
Staročeské umění kuchařské

Staročeské umění kuchařské historika dr. Čeňka Zíbrta, je impozantním dílem. Nikdo neučinil pro zmapování dějin českého kuchařského umění více než on. Díky zachovaným kuchařkám, počínaje rukopisnou kuchařkou z 15. století a konče Knihou...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařská kniha první české školy kuchařské, Edice knihy Omega, 2017
Kuchařská kniha první české školy kuchařské

Česká kuchyně má v posledních letech pověst nepříliš zdravé, těžké, nemoderní a také nudné. Kdokoliv, kdo si přečte klasickou českou Kuchařskou knihu První české školy kuchařské, zjistí, že je to velmi nespravedlivé. Naše skutečná národní kuchyně je....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jazyk, srdce, mozek, krev - Martin Pecina, Esence, 2023
Jazyk, srdce, mozek, krev

Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha...

  • Knihapevná vazba
    639 Kč
    Skladem 4 ks

S trochou nostalgie 3 - Miroslava Kuntzmannová, Miroslava Kuntzmannová, 2018
S trochou nostalgie 3

V této kuchařské knize navazuji na práci, kterou jsem věnovala tvorbě velmi populární, oblíbené a stále žádoucí knihy S trochou nostalgie aneb jak se vařilo a jedlo za císaře pána. Tato zmíněná kniha byla zařazena do kulturního...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

S trochou nostalgie aneb ta naše kuchyně česká - Miroslava Kuntzmannová, Miroslava Kuntzmannová, 2015
S trochou nostalgie aneb ta naše kuchyně česká

Tato kuchařská kniha je kombinací typické české vesnické a měšťanské kuchyně, obsahuje více jak 200 starých receptů, které jsou v mnoha rodinách zapomenuté a připomíná ty stále živé, se kterými jsme se ve svém mládí...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

#UPGRADE - Kristína Nemčková - Kristína Nemčková, Made by Kristína, 2019
#UPGRADE - Kristína Nemčková

Milujete tradiční československá jídla a občas v kuchyni rádi experimentujete? Pochutnáte si na klasických receptech, které vaří naše babičky, ale chutnají vám i moderní jídla?...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řekl jsem již, že metafory jsou nebezpečné. Láska začíná metaforou. Jinak řečeno: láska začíná ve chvíli, kdy se žena vepíše svým prvním slovem do naší poetické paměti.“