Nejdražší z kategorie: v českém jazyku kuchařky dle národní kuchyně od nakladatelství Columbus
- Autorský kolektiv
1000 rozmanitých a lákavých receptů s jednoduchými postupy uvádí původní suroviny z řady zemí.
Tato obsáhlá publikace čtenáři doslova od A do Z poradí, jak suši připravit.
21. října 1919 se na oslavu prvního výročí samostatnosti Československé republiky jako polévka podával hovězí vývar v šálku. 28. dubna téhož roku se v Obecním domě koná hostina generála Pelléeho...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Milí přátelé luštitelé, nostalgii u sporáku posilujeme tentokrát knihou křížovek s recepty z Úsporné kuchařky Anuše Kejřové; jak se píše v jejím 11. vydání z roku 1934, majitelky koncesované kuchařské školy a odborné učitelky v Hradci Králové...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Jakoukoliv rybu osolte, dejte na pekáč slanou vodu, přidejte zelené petržele a dejte vařit. Když je ryba hotová, dejte jí do tlamy snítky zelené petržele, štice se dává před vařením ocas do tlamy...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Tato publikace vás provede stovkou kulinářsky nejzajímavějších oblastí. Nahlédnete pod pokličku kuchařům na cestě kolem světa, získáte nápady na mnoho exotických pokrmů i rady ohledně přísad, koření a bylinek. Recepty doprovází barevné fotografie.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle