Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Nejdražší z kategorie: v českém jazyku kuchařky dle národní kuchyně od nakladatelství Columbus

Použité filtry
Zrušit filtry
1000 klasických receptů z celého světa - Kolektiv autorů, Columbus, 2000
1000 klasických receptů z celého světa
  • Autorský kolektiv

1000 rozmanitých a lákavých receptů s jednoduchými postupy uvádí původní suroviny z řady zemí.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    175 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Suši - Nobuko Tsuda, Columbus, 2002
Suši

Tato obsáhlá publikace čtenáři doslova od A do Z poradí, jak suši připravit.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    120 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Francouzské hodokvasy - Mayle Peter, Columbus, 2002
Francouzské hodokvasy

Dobrodružství s nožem, vidličkou a vývrtkou.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Křížovky s recepty, Columbus, 2013
Křížovky s recepty

21. října 1919 se na oslavu prvního výročí samostatnosti Československé republiky jako polévka podával hovězí vývar v šálku. 28. dubna téhož roku se v Obecním domě koná hostina generála Pelléeho...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Křížovky s recepty pro cestovatele za klasickou českou kuchyní, Columbus, 2013
Křížovky s recepty pro cestovatele za klasickou českou kuchyní

Milí přátelé luštitelé, nostalgii u sporáku posilujeme tentokrát knihou křížovek s recepty z Úsporné kuchařky Anuše Kejřové; jak se píše v jejím 11. vydání z roku 1934, majitelky koncesované kuchařské školy a odborné učitelky v Hradci Králové...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Křížovky s recepty, Columbus, 2013
Křížovky s recepty

Jakoukoliv rybu osolte, dejte na pekáč slanou vodu, přidejte zelené petržele a dejte vařit. Když je ryba hotová, dejte jí do tlamy snítky zelené petržele, štice se dává před vařením ocas do tlamy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

100 nejzajímavějších kuchyní z celého světa - Viktor Faktor, Columbus, 2002
100 nejzajímavějších kuchyní z celého světa

Tato publikace vás provede stovkou kulinářsky nejzajímavějších oblastí. Nahlédnete pod pokličku kuchařům na cestě kolem světa, získáte nápady na mnoho exotických pokrmů i rady ohledně přísad, koření a bylinek. Recepty doprovází barevné fotografie.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“