Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Exodus (český jazyk) - Kate Stewart, Red, 2022

399 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Exodus (český jazyk) - Kate Stewart, Red, 2022
Exodus (český jazyk) - Kate Stewart, Red, 2022

Exodus (český jazyk)

Je monžné žít ve lži?

Dokázali byste žít ve lži? Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy... Číst víc

4,6 19 hodnocení
2. díl série
Havraní bratrstvo (Kate Stewart)
Nakladatel
Red, 2022
496 stran
7 hodin čtení

Dokázali byste žít ve lži? Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

399 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 9 – 14 dnů
Další knižní vydání
Exodus - Kate Stewart, Pan Books, 2023
Brožovaná vazba
Angličtina, 2023
Do 21 – 26 dnů

245 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Exodus (český jazyk) - Kate Stewart, Red, 2022
399 Kč

Více o knize

Dokázali byste žít ve lži?

Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila.

Pořád je všechny cítím, své letní kluky. Podvolila jsem se jim, přestože jsem vycítila nebezpečí.

Nedbala jsem jediného varování. Nechala jsem se ovládnout svými city a láskou a nechala se jimi taky zničit. Hrála jsem svou roli, přestože jsem měla oči otevřené dokořán, a pokoušela osud, dokud mi to nedal sežrat.

Nikdy nebylo úniku.

Za to, co se stalo, můžeme všichni. Každý si odpykáváme vlastní trest. Byli jsme neopatrní a lehkomyslní. Mysleli jsme si, že nás naše mladí chrání a oprošťuje od hříchů, a všichni jsme za to zaplatili.

Už nebudu dál předstírat, že jsem největší kus sebe nezanechala v těchto kopcích a údolích, mezi mořem stromů, které skrývá moje tajemství. Proto jsem se vrátila zpátky. Abych se smířila se svým osudem.

A jestli během svého pobytu tady nebudu schopná truchlit natolik, abych se vyléčila, zůstanu nemocná. Takové bude moje prokletí.

Chci se teď smířit s tím, kdo jsem, bez ohledu na to, jak to dopadne.

Protože já už ve lži žít nemůžu.
Číst víc
Originální název
Exodus
Počet stran
496
Vazba
pevná vazba
Rozměr
135×205 mm
Hmotnost
660 g
ISBN
9788027700615
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1535985
Styl
romantický, napínavý
Jazyk
čeština
Původ
Spojené státy
2. díl série
Havraní bratrstvo (Kate Stewart)
Nakladatel
Red
Pro koho
new adult, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

19 hodnocení

17
0
0
0
2

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

20.7.2023
Dokázali byste žít ve lži?
Druhý díl série Havraní bratrstvo začíná přesně tam, kde nás zanechal díl první. Začíná stejnou větou, kterou jsme skončili. "Ty jsi Francouz."

Cecíliino volání, vábení sirény, nezabralo na Seana ani Dominika. Za to na něj ano! Strach nahánějící muž, v očích mu hoří plameny zášti a nenávisti. Tohle setkání rozhodně nebude příjemné. Jenže on už tu stojí a nemá se k odchodu. On je strůjce toho všeho, on je sama zkáza. On je živoucí temnota. On je ten, který převrátí vše vzhůru nohama ještě víc, než to bylo do teď.

On je moje zkáza....
Nikdy nebylo úniku.


A tím veškerý můj popis děje končí. Je toho málo, ale i tak to stačí. Anotace je v tomto případě skoupá a nabízí nám jen to málo.
Nechtěl cítit nic, ale místo toho cítil všechno.
Zničili jsme se vzájemnou nenávistí.
Uff, tak tento díl mě rozemlel na kaši, zlomil srdce, vyrval ho a pošlapal. Málo kdy se stane, že jsou druhé díly lepší než ty první. Tady je výjimka, samozřejmě je to z mého pohledu. Za mě byl Exodus fenomenální! Na začátku můžete být trošku zklamaní, že se tam nic moc neděje, neřeší, ale! Užívejte si to! I tak je první část knihy senzačně čtivá, vzrušující a dává tušit, že to takhle růžový nemůže být do nekonečna.

Neskutečně jsem si to užila, jako že fakt hrozně moc. Vím, že tuto sérii už jen tak nevymažu z paměti. Je to vcelku nenáročné a jednoduché čtení, ačkoli jak se to vezme. Z literárního hlediska to asi díru do světa neudělá, ale z příběhového? Tak to rozhodně, dokonce to udělá i díru do srdce.

Připravte si kapesníčky, velevážené dámy, budete je potřebovat a budete jich potřebovat dost.
Cecílie je ještě pořád dost naivní, ale pomalu procitá ze snu. Však taky dostane náležitě naloženo. Prostor je tu pak více věnován postavě Francouze a naši chlapci z prvního dílu jsou na chvilku upozaděni. Mě osobně to tedy nevadilo, ač mi chyběli. Ale já tak nějak u toho prvního dílu tušila, že se Velký Bratr opravdu dívá. A že vlk jednou zavětří. Brrrr, znovu mi naskakuje husí kůže.

Ani zde nám nechybí slušně nabušená erotická linka, která, jak jinak, opět funguje na jedničku. Začíná se nám pomalu, ale opravdu jen pomalu odkrývat trochu toho tajemství, ale opravdu jen málo. Načež nám další přibydou. Já se už zakousla do třetího dílu a i přes to, že jsem četla, že je z něj cítit psaní "na sílu", tak jsem zatím dost spokojená.
Série má moje mega velké doporučení! Je to moje nová láska!
Číst víc
9

Milujem knihy, milujem čítať, milujem ten pocit keď ma kniha vtiahne do deja a som tam, žijem tam a prežívam všetko so všetkými postavami a milujem ten pocit keď to po prečítaní vo mne ešte rezonuje a potrebujem nejaký čas na spracovanie všetkého - toto je pre mňa merítko dobrej knihy. Vždy mám nejakú poruke, či už fyzicky, v telefóne ako e-knihu alebo audio a chytám mierne panické stavy keď sa zmenšuje moja kôpka neprečítaných kníh, musím ju vždy dopĺňať ????

Zuzana Szemanová
Ověřený zákazník
15.4.2023
Úžasná
Táto séria... Och nemám asi ten správny výraz. Ale jedna z tých, ktorá ma veľmi príjemne/šokujúco prekvapila, občas nechala s otvorenými ústami, občas so slzami, občas s úsmevom.
Prvá časť to bol taký mierny rozbeh, občas mi konania postáv a príbeh nedával zmysel a pozastavovala som sa nad tým. Ako dej plynul zamilovávala som si všetkých a aj keď nie som veľkým fanúšikom milostných trojuholníkov, tu som tomu úprimne uverila. Záver prvej časti... Och bože ... Tušila som, že tam to len začína naberať grády a nemýlila som sa. Táto druhá časť bola o level lepšia a dramatickejšia, dychberúca a v určitých momentoch šokujúca. Netušila som, že má byť aj tretia časť aj keď niekoľko veci nebolo dosiahnutých úplne do konca.
Silno odporúčam túto sériu a verím, že aj tretia časť bude stáť za to.
Číst víc
8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Ověřený zákazník
18.1.2023
2. díl - Asi jsem první čtenářka, která je z této knihy rozpolcená. První díl byl prostě wau, a do druhého asi do 150 stránek fakt nuda. Stále dokola opakované scény jak je ze všeho Cecílie zničená, děj vlastně žádný, jen nářky a nenávist, pomsta a zdrcené srdce. Potom to dostalo trochu spád, když přišli havraní kluci a to fakt nikdo nečekal, že po příchodu se stane to nejhorší co se mohlo stát, přijít o jednoho oblíbeného havrana. Nicméně se pak zase přeskakovaly roky, kde vlastně nás autorka hodila už do různých vztahů, které jsme nemohli s hrdinkou ani prožít a bum , už opět byla tam, kde na začátku. A i když jsme se konečně dozvěděli jak to vše bylo, vlastně konkrétně o havranech nevíme zhola nic. Vždy jim zazvoní mobil a zpráva a řeknou , že musí jít a to je všechno. Takže plno otázek my jde myslí a jako by to zůstalo dalším tajemstvím. Číst víc
Štefania Langová
Ověřený zákazník
4.3.2023
No to preto,lebo je ďalšia časť série. Budúci mesiac bude v predaji Číst víc
Iveta Maslenova
Ověřený zákazník
25.10.2022
Aby mi minimalne 3x tiekli slzy pri jednej knihe sa ešte nestalo a to mam načítané požehnane...toľko emócií, čo tento diel má v sebe je neuveritelné...ja dúfam v čo najskorší preklad 3 časti série, pretože...ako inak ..., skoncila dvojka v momente, keď som urgentne potrebovala čítať ďalej... Číst víc
Hana Hostačná
Ověřený nákup
16.9.2022
Tato knizka ma celu pohltila a nevedela som prestat s citanim az pokym som ju za dva dni nezhtla ,bolo to uzasne pokracovanie o Cecilii a muzoch jej zivota ,vsetko som s nou prezivala a stalo ma to mnoho slz ,v niektorych castiach mi lamala srdce ...uz davno som necitala tak krasny pribeh ,urcite si tuto seriu este v budúcnosti precitam . Číst víc
1

Čítanie je pre mňa únik do iného priestoru a času, kde si užívam, že nemyslím na každodenné bežné problémy. Milujem to !!!

Martina Juríková
Ověřený zákazník
19.8.2022
Pre mňa to už bolo trošku pritiahnuté za uši, ale aj tak sa mi nedá hodnotiť inak ako 5* keďže ani neviem ako ubiehali stránky. Síce mi jedna časť trošku zlomila srdce ale aj tak výborná druhá časť. Číst víc
Iveta Maslenova
Ověřený zákazník
29.7.2022
Prosim vas kedy bude kniha v oredaji v epup formate? Ďakujem Číst víc

„Kdosi řekl, že deprese a krize nejsou nic jiného než neschopnost vidět vlastní budoucnost v růžových barvách.“

Exit West - Mohsin Hamid, 2018
Exit West
Mohsin Hamid