Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Doktor Láska
E-kniha

Toby Jenner je sice vysoký, pohledný a vlastní největší sbírku svetrů na světě, ale jeho úspěchy u žen jsou žalostné. Přestože je počítačovým géniem, který stojí za... Číst víc

3,0 2 hodnocení
3. díl série
Mistři lásky
Nakladatel
Red, 2023
464 stran
6-7 hodin čtení

Toby Jenner je sice vysoký, pohledný a vlastní největší sbírku svetrů na světě, ale jeho úspěchy u žen jsou žalostné. Přestože je počítačovým géniem, který stojí za nejúspěšnější seznamovací aplikací všech dob, zdá se... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

319 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
Doktor Láska - Leisa Reyven, Red, 2023
E-kniha
319 Kč

Více o eknize

Toby Jenner je sice vysoký, pohledný a vlastní největší sbírku svetrů na světě, ale jeho úspěchy u žen jsou žalostné. Přestože je počítačovým géniem, který stojí za nejúspěšnější seznamovací aplikací všech dob, zdá se, že Doktor Láska dokáže předpovědět dokonalého partnera úplně všem kromě sebe. To se však změní, když mu do života vstoupí krásná, inteligentní a velmi osobitá žena.Joanna Cassidyová zažívá vztahové trable, a proto přestala randit s muži, kteří nejsou ti praví, a vkládá své naděje na změnu milostného života do aplikace Soulmate.Během několika hodin v její blízkosti si Toby uvědomí, že konečně našel spřízněnou duši, po které vždycky toužil. A co víc, zdá se, že ona to cítí stejně.Je tu jen jeden problém – podle jeho vlastního nejmodernějšího algoritmu k určování partnerské kompatibility nemají šanci, že by jim to klapalo.
Číst víc
Originální název
Doctor Love
Počet stran
464
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1947065
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Původ
Austrálie
3. díl série
Mistři lásky
Nakladatel
Red
Pro koho
new adult, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

2 hodnocení

0
0
2
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

16.8.2023
Tretia a zároveň posledná časť je za mnou, ale pre mňa to bola najslabšia časť. V prvých dvoch častiach si ma úplne získali hlavné postavy a tu som s určitou postavou mala problém.

Poďme najskôr k pozitívam a jedným z nich je zápletka. Mne sa celkovo zápletka príbehu páčila, mohla by som aj povedať, že mala taký ten náznak detektívnej zápletky. Celá táto zápletka okolo istého človeka a jeho firmy ma nútila čítať ďalej a ďalej, keďže sa postupne vynárali na povrch stále nové informácie. Samozrejme sa tu objavujú postavy aj z predchádzajúcich častí, čo mne obzvlášť spríjemňovalo čítanie.

Ďalším pozitívum príbehu bol hlavný hrdina, ktorý bol tak trošku nerd, ale takým tým sexy spôsobom. Získal si ma svojou inteligenciou, dobrosrdečnosťou, priateľským prístupom či svojou lojálnosťou. Takže som si Tobyho zamilovala.

Veľký problém bola pre mňa hlavná hrdinka Joanna, ktorú som v určitých situáciách vôbec nechápala, najmä jej správanie k Tobymu. Áno, viem, že mala určite problémy, ktoré v sebe dusila, no keď sa aspoň na chvíľu otvorila vzápätí sa stiahla. Takáto situácia sa v príbehu opakovala niekoľkokrát, čo ma už neskôr prestávalo baviť. Aj tá jej láska k Tobymu, tak ja osobne som jej citom k nemu neuverila. Toby ma niekoľkokrát počas čítania presvedčil o jeho citoch k nej, no jej sa to nepodarilo, neviem absolútne mi nesadla. Aj keby som toto všetko nejako akceptovala, čakala som, že mi autorka podáva viac informácií z jej minulosti, ale nestalo sa.

No musím skonštatovať, že nápad so zoznamovaciou aplikáciou bol skvelý a najmä tá nekompatibilita našich postáv. Len ja osobne som čakala viac a najmä hrdinku, ktorá si ma viac získa.
Číst víc

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes