Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Taxikář
E-kniha

Den jako stvořený pro vraždu! Mrholení a mlha. Ulicemi Prahy obchází vrah. Nejde o žádného šíleného řezníka, ale přesně kalkulujícího člověka s jasně vytyčeným cílem. Jeho oběti... Číst víc

3,0 2 hodnocení
Nakladatel
Grada, 2023
264 stran
4-5 hodin čtení

Den jako stvořený pro vraždu! Mrholení a mlha. Ulicemi Prahy obchází vrah. Nejde o žádného šíleného řezníka, ale přesně kalkulujícího člověka s jasně vytyčeným cílem. Jeho oběti nemají zdánlivě mezi sebou nic společného. Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

339 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Den jako stvořený pro vraždu! Mrholení a mlha. Ulicemi Prahy obchází vrah. Nejde o žádného šíleného řezníka, ale přesně kalkulujícího člověka s jasně vytyčeným cílem. Jeho oběti nemají zdánlivě mezi sebou nic společného. Jde o loupežná přepadení nemilosrdného chladnokrevného lupiče, nebo existuje jiný důvod, proč museli právě tito muži zemřít?
Číst víc
Počet stran
264
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1907913
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Grada
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

2 hodnocení

0
0
2
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Ověřený zákazník
30.10.2023
Oddychovka
Práca taxikára nie je bezpečná a svoje sa o tom dozvie aj Vojtěch Vojáček, nazývaný Seržant. Najprv vražda úspešného muža, likvidácia taxikárov, drogy, podvody, prostitútky, divadelný svet. Zdanlivo nesúvisiace témy, ale zdanie často klame. Vrah vyčkáva, aby udrel v pravú chvíľu a nikto nevie, kto bude ďalší na rade. Ale čo s tým má spoločné Vojtěch? A Rómovia? Správne zamotaný príbeh sa rozuzlí až na konci a čitateľ možno zistí, že mal správny odhad, alebo bude veľmi prekvapený.
Autor vsadil krimi príbeh do 90-tych rokov minulého storočia, kedy sa veľmi darilo organizovanému zločinu. Netvrdím, že teraz sa mu nedarí, len možno sofistikovanejšie :) V knihe vystupuje veľa postáv a aj napriek ich prehľadu v úvode som sa v príbehu trošku strácala, hlavne zo začiatku. Dej je dynamický, ale myslím si, že obsahuje toľko veľa tém, až miestami pôsobí chaoticky. Akoby autor chcel všetko nasúkať do jednej knihy a na málo strán. Aspoň ja som nadobudla taký pocit, čož vy môžete mať úplne iný. Čo sa týka vyriešenia prípadov, niektoré súvislosti som odhalila, iné nie. Každopádne ide o rýchlu oddychovku, a ak sa naskytne príležitosť, určite si od autora ešte niečo prečítam. Vyskúšajte.
Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian