Francouzské kuchařky

Zalistujte kuchařkami plnými recepty ze země, která je považována za kolébku světové gastronomie. Francouzské kuchařky vás naučí vybírat správné suroviny a připravit je tak, že si výsledné pokrmy pohrají s vašimi chuťovými buňkami. Nahlédněte pod pokličku francouzských omáček, polévek, hlavních pokrmů i dezertů. Umění francouzské kuchyně ale tkví i v párování jídel s těmi správnými víny. A jaká kuchařka by vám neměla chybět v knihovně? Své místo si tam zaslouží kuchařky od americké autorky a moderátorky kulinářských pořadů, Julie Child, která všechny recepty i sama ověřila. Stejně tak si smlsnete na titulech Petera Mayleho, britského autora, kterého Provence natolik okouzlila, že se tam rovnou přestěhoval. Bon appétit!

Číst víc

Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...

  • Knihapevná vazba
    638 Kč
    Skladem
  • E-knihaEPUBMOBI
    298 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    389 Kč
    Skladem
Další formáty

Francouzské hodokvasy - Peter Mayle, Argo, 2014
Francouzské hodokvasy

Půvabný kulinářský cestopis, v němž nás autor, anglický spisovatel žijící v Provenci, zavádí do všech koutů Francie, země proslulé gastronomickými zázraky. Vyzbrojený nožem, vidličkou a vývrtkou čtenáře doprovodí na vyhlášený trh se šneky...

  • Knihabrožovaná vazba
    198 Kč
    Skladem

Tajnosti francouzského pekaře - Peter Mayle, Gérard Auzet, Argo, 2015
Tajnosti francouzského pekaře

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečen...

  • Knihapevná vazba
    189 Kč
    Do 11 dní

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    449 Kč
    Skladem

Mých 25 let v Provenci - Peter Mayle, Argo, 2019
Mých 25 let v Provenci

Pětadvacet let před napsáním této knihy se Peter Mayle a jeho žena vypravili na dovolenou do jihofrancouzské Provence. Svět, který objevili, je okouzlil natolik, že se tam rozhodli přestěhovat – a nikdy toho nelitovali. I Provence se za to čtvrtstoletí...

  • Knihapevná vazba
    198 Kč
    Do 10 dní
  • AudioknihaMP3 na CD
    284 Kč
    Skladem

Culinaria Francie, Slovart CZ, 2012
Culinaria Francie

Výpravná publikace s nádhernými fotografiemi a lákavými recepty i texty popisujícími francouzskou kuchyni a vše, co s ní souvisí. Francie nepochybně zůstává v oblasti gastronomie velmocí...

  • Knihaflexi vazba
    626 Kč
    Do 10 dní

Moje skvělé recepty z francouzského bistra - Anne-Katrin Weber, Slovart CZ, 2015
Moje skvělé recepty z francouzského bistra

Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni...

  • Knihapevná vazba
    311 Kč
    Do 10 dní
  • Přečtenávýborný stav
    239 Kč
    Skladem

Umění francouzské kuchyně 1 + 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota
Umění francouzské kuchyně 1 + 2

Komplet dvou svazků vychýrené světoznámé bible kulinářského umění...

  • Knihapevná vazba
    896 Kč
    Skladem
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    582 Kč
    Skladem

Umění francouzské kuchyně 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota, 2015
Umění francouzské kuchyně 2

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel...


Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie, BURDA Media 2000, 2013
Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské...

Francouzské dobrodružství Jamese Martina - James Martin, Slovart CZ, 2018
Francouzské dobrodružství Jamese Martina

Vydejte se s kuchařem Jamesem Martinem, kterého zřejmě znáte z TV Paprika, na cestu po Francii v klasickém Citroënu 2 a prožijte s ním úžasná kulinární dobrodružství. Na cestě křížem krážem...

  • Knihapevná vazba
    350 Kč
    Skladem

A Kitchen in France - Mimi Thorisson, Clarkson Potter, 2014
A Kitchen in France 
EN

With beguiling recipes and sumptuous photography, A Kitchen in France transports readers to the French countryside and marks the debut of a captivating new voice in cooking...

  • Knihapevná vazba
    808 Kč
    Skladem

Complete Bocuse - Paul Bocuse, Jean-Charles Vaillant, Flammarion, 2012
Complete Bocuse 
EN

The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine...

  • Knihapevná vazba
    895 Kč
    Více než 30 dní

Simply Delicious - Paul Bocuse, Flammarion, 2012
Simply Delicious 
EN

Paul Bocuse selected more than 100 of his favorite recipes for this affordable cookbook. Organized into sections by course or main ingredient, all the classics are featured, from French onion soup to quiche Lorraine, beurre blanc to crayfish bisque, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    495 Kč
    Skladem

Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books, 2011
Mastering the Art of French Cooking (2.) 
EN

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    435 Kč
    Skladem
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    206 Kč
    Skladem

The French Laundry Cookbook - Thomas Keller, Workman, 1999
The French Laundry Cookbook 
EN

The most transformative cookbook of the century celebrates this milestone by showcasing the genius of chef/proprietor Thomas Keller himself. Keller is a wizard, a purist, a man obsessed with getting it right. And this, his first cookbook, ...

  • Knihapevná vazba
    1 291 Kč
    Více než 30 dní

Vůně francouzského pečení - Jean Michel Raynaud, Esence, 2017
Vůně francouzského pečení

Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení. Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Francouzky netloustnou: Kuchařka - Mireille Guiliano, Ikar CZ, 2011
Francouzky netloustnou: Kuchařka

Autorka bestselleru Francouzky netloustnou sestavila na přání čtenářek zajímavou a inspirující kuchařskou knihu. Rozdělila recepty do oddílů snídaně, oběd, večeře a tedy jinými slovy – ať nabízí polévky nebo saláty, rybu či maso, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Culinaria Francie - André Dominé a kolektív, Slovart CZ, 2008
Culinaria Francie

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...

  • Knihaflexi vazba
    Vyprodané

My Little French Kitchen - Rachel Khoo, Michael Joseph, 2013
My Little French Kitchen 
EN

Rachel Khoo follows The Little Paris Kitchen with The Little French Kitchen, bringing her modern twists to classic recipes from around the country. Rachel Khoo became an overnight sensation when her first book ...

  • Knihapevná vazba
    602 Kč
    Skladem


Zalistujte kuchařkami plnými recepty ze země, která je považována za kolébku světové gastronomie. Francouzské kuchařky vás naučí vybírat správné suroviny a připravit je tak, že si výsledné pokrmy pohrají s vašimi chuťovými buňkami. Nahlédněte pod pokličku francouzských omáček, polévek, hlavních pokrmů i dezertů. Umění francouzské kuchyně ale tkví i v párování jídel s těmi správnými víny. A jaká kuchařka by vám neměla chybět v knihovně? Své místo si tam zaslouží kuchařky od americké autorky a moderátorky kulinářských pořadů, Julie Child, která všechny recepty i sama ověřila. Stejně tak si smlsnete na titulech Petera Mayleho, britského autora, kterého Provence natolik okouzlila, že se tam rovnou přestěhoval. Bon appétit!

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Být odvážný neznamená to, že se nebojíte. Být odvážný znamená, že se bojíte, opravdu se bojíte, a stejně uděláte to, co je správné.“

Koralina - Neil Gaiman, 2014
Koralina
Neil Gaiman