Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Život udeří, kam se mu zachce - Petra Hülsmann, Ikar CZ, 2018

157 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Život udeří, kam se mu zachce - Petra Hülsmann, Ikar CZ, 2018
Přečtená
Život udeří, kam se mu zachce - Petra Hülsmann, Ikar CZ, 2018

Život udeří, kam se mu zachce
Přečtená

Párty, zábava a volnost – to je pro Marii nejdůležitější na světě a ona svůj bezstarostný život miluje. Vše se ale rázem změní ve chvíli, kdy sestra Christine těžce onemocní a... Číst víc

4,0 4 hodnocení
Nakladatel
Ikar CZ, 2018
448 stran
6-7 hodin čtení

Párty, zábava a volnost – to je pro Marii nejdůležitější na světě a ona svůj bezstarostný život miluje. Vše se ale rázem změní ve chvíli, kdy sestra Christine těžce onemocní a požádá ji, aby se během její léčby postarala... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

157 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

Párty, zábava a volnost – to je pro Marii nejdůležitější na světě a ona svůj bezstarostný život miluje. Vše se ale rázem změní ve chvíli, kdy sestra Christine těžce onemocní a požádá ji, aby se během její léčby postarala o malá dvojčata, na které je sama. A nejen to, musí převzít i sestřino místo v rodinné loděnici. Marii začne brzy všechno přerůstat přes hlavu: nemocná sestra, turbulentní rodinný život, firma, jejíž budoucnost je ve hvězdách. A jako by toho nebylo dost, uvědomí si podivné šimrání v břiše pokaždé, když zahlédne svého šéfa Daniela. A ve chvíli vrcholného chaosu přijde další životní zkouška...
Číst víc
Počet stran
448
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
125×200 mm
Hmotnost
340 g
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
1174361
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Ikar CZ
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

4 hodnocení

1
2
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
16.9.2020
Hlavní hrdinka Marie si užívá život plnými doušky – volnost, párty, zábava. Vše je bezva až do chvíle, než se dozví, že její sestra má rakovinu. Marie se k ní nastěhuje, aby jí pomohla s dětmi i domácností a převezme i místo v rodinné loděnici… brzy jí vše začne přerůstat přes hlavu a do toho ještě Daniel….

Tak tohle byla přesně ta oddechovka, jak si oddechovou knížku představuji. Nečekejte žádnou vysokou literaturu, ale můžete vypnout a jen si vychutnat příjemné chvíle s potrhlou, milou i vážnou Marií.

Knížka je klasický hate–to–love románek, i když to v knížkách úplně nemusím, tady mi to tak nevadilo. Vztah měl určitý vývoj a nebylo to z minuty na minutu. Od začátku má kniha spád a je opravdu dobře čtivá od začátku až do konce. Nemohla jsem ji odložit a dočítala jsem ji až hodně pozdě v noci.

Jak už to u takovýchto knížek bývá, děj je předvídatelný, ale vůbec mi to nevadilo a navíc, i nějaké to tajemství nás v knize čeká. Příběh je milý a i když je i o vážných tématech, byl často i dost vtipný. A na druhou stranu i hodně dojemný a i pár slziček ukáplo.

Myslím, že si mě tato kniha našla v pravou chvíli, když jsem přesně takovou potřebovala a moc jsem si ji užila.

4,5*/5*
Číst víc
Miroslava Farbiakova
Neověřený nákup
9.5.2020
Kniha Život si udeří, kam se mu zachce
Oddychová kniha, ako všetko od P.Hulsmannovej.Kniha, pri ktorej sa odpútaš od každodenných stereotypov.Odporúčam čitateľom ako nenáročné oddychové čítanie. Číst víc
1.7.2019
človek mieni, pánboh mení...
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Marie stojí na prahu tridsiatky a vedie bezstarostný život plný každodennej zábavy. Svoj život žije naplno a užíva si ho plnými dúškami bez akýchkoľvek záväzkov. Má rada svojich priateľov, svoju sestru, má kamaráta s benefitmi a je rada, ak otca stretne maximálne dvakrát do roka.
Rodina Ahrensových totiž vlastní lodenicu a tak sa Marie musí zúčastniť každej akcie, ktorú usporadúva jej otec. Keďže sa nechcela pridružiť do rodinného biznisu, vybrala si vlastnú cestu a pre svojho otca sa stala menším sklamaním. Christina, jej sestra, je pre ňu naopak celým svetom a bezpečným prístavom. Christina je rozvedená, má dve deti, usporiadaný život a riadi lodenicu. Pravý opak Marie.

Marie sa však zmení život, keď ju Christina pozve na kávu a zverí jej diagnózu, s ktorou ju oboznámil lekár. Má rakovinu a o dva dni začína s liečbou. Keďže nemá muža, iba pestúnku na dohodnutý čas, rozhodne sa požiadať o pomoc Marie.
A tak sa otrasená Marie musí presťahovať z rozhádzaného bytu do pokojnej štvrti. Christina ju poprosí o pomoc nielen s domácnosťou, deťmi, no aj s dočasným zastúpením v lodenici. To posledné je Marie priam utrpením a nebyť celej situácie, isto by odmietla. Hlavným problémom totiž je Daniel, ktorý spravuje lodenicu spolu s Christinou...

Vtipný príbeh popretkávaný smutnými pasážami. Pekný kontrast medzi stereotypom, poriadkumilovnej Christiny – zodpovednej matky a dezorganizovaným, šialeným životom Marie – večnej tínedžerky. Nehovorím, že podobný príbeh ste už nečítali. Netvrdím ani, že by som pri čítaní plakala. Skrátka príbeh vhodný na leto ????
Číst víc

Nakladatelství Ikar CZ

Číst víc

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)