Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Jak ti zmizet ze života - Katherine Center, Domino, 2019

343 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Jak ti zmizet ze života - Katherine Center, Domino, 2019
Jak ti zmizet ze života - Katherine Center, Domino, 2019

Jak ti zmizet ze života

Margaret hledí do budoucnosti s oprávněnými nadějemi: má snoubence, kterého zbožňuje, skvělou práci, zkrátka všechno, o čem si kdy snila. Pak ale dojde k nenadálému zvratu. Den,... Číst víc

4,7 9 hodnocení
Nakladatel
Domino, 2019
450 stran
6-7 hodin čtení

Margaret hledí do budoucnosti s oprávněnými nadějemi: má snoubence, kterého zbožňuje, skvělou práci, zkrátka všechno, o čem si kdy snila. Pak ale dojde k nenadálému zvratu. Den, který měl být jedním z nejšťastnějších okamžiků... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

343 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned
Další knižní vydání
Ako odísť - Katherine Center, Ikar, 2019
Pevná vazba
Slovenština, 2019
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Více o knize

Margaret hledí do budoucnosti s oprávněnými nadějemi: má snoubence, kterého zbožňuje, skvělou práci, zkrátka všechno, o čem si kdy snila. Pak ale dojde k nenadálému zvratu. Den, který měl být jedním z nejšťastnějších okamžiků jejího života, se zvrtne v pravý opak. Během kratinkého dramatického okamžiku přijde Margaret o vše, na čem si zakládala.
Ocitne se na nemocničním lůžku, kde se kromě bolesti a strachu musí vypořádat také s nutností přijmout fakt, že nic už nebude jako dřív. Následky zranění budou trvalé. Kariéra je zmařená. Snoubenec, který na jejím momentálním stavu nese přímou vinu, se najednou chová odtažitě.
Margaret má celou řadu dobrých důvodů, kvůli kterým by mohla propadnout poraženeckým náladám a smutkům. Neudělá to však. Rozhodne se bojovat a najít ve své neutěšené situaci alespoň něco dobrého. Něco, čeho by se dokázala chytit a jít dál. A kdo ví, třeba z toho nakonec vyjít silnější než kdy dřív...
Číst víc
Originální název
How to Walk Away
Počet stran
450
Vazba
pevná vazba
Rozměr
137×210 mm
Hmotnost
436 g
ISBN
9788074983146
Rok vydání
2019
Naše katalogové číslo
581895
Styl
tragický, psychologický, romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Domino
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Jak ti zmizet ze života - Katherine Center, Domino, 2019
Máma - Táňa Keleová-Vasilková, NOXI, 2019
611 Kč

Hodnocení

4,7 / 5

9 hodnocení

6
2
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

6

Knižky som začala čítať až niekedy okolo roku 2010. Navštevovala som knižnicu a neskôr som si nejakú kúpila. Teraz mám založenú menšiu knižnicu a k väčšine kníh sa dá opätovne vrátiť. Páčilo by sa mi, keby sa niekomu nejaká moja knižka zapáči a požičala by som mu ju :)

Lenka Beňušová
Ověřený zákazník
24.1.2023
Nádej
Mám rada knižky, ktoré dokážu človeka povzbudiť, motivovať, ukázať nový smer. Niekedy si myslíme, že máme fajn život, ale osud s nami zamáva a zrazu je všetko inak. Je to preto, aby sme zistili, kto vlastne sme a odhadzovali postupne svoje vrstvy ako šupky z cibule.. aby sme zistili, čo je skutočne dôležité. Číst víc
1.7.2019
remake Predtým, ako som Ťa spoznala
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Keď sa vám zrúti život, dokážete začať odznova?

Konečne silný príbeh, nie až tak veľmi jedinečný sám o sebe, no v každom prípade dramatický.

Mladá, krásna Margaret má pred sebou skvelú budúcnosť. Tri roky má priateľa, ktorý ju má už-už požiadať o ruku, krásny dom, pevnú rodinu. Skrátka čo viac si môžete priať.
Až do osudného dňa, kedy sa dostávame k samotnej žiadosti o ruku. Budúci snúbenec, budúci pilot, ju vezme na tajnú cestu menším lietadlom. Avšak čo osud zariadiť nemohol, je silný vietor, pre ktorý nemohli pristáť a nešťastie bolo na svete.

Lietadlo padlo neďaleko pristávacej plochy a Margaret v ňom ostala zakliesnená. Všetko sa zrazu dialo ako v nejakom spomalenom, zlom filme...

Nakoniec sa Margaret prebrala až v nemocnici.V stave, v ktorom ju iba ťažko spoznali vlastný rodičia. Margaret sa po čase dozvedá, že možno nikdy nebude chodiť, pretože je od pol pása ochrnutá. Avšak nielen toto ju trápi. Rodina aj zamestnanci nemocnice pred ňou skrývajú zrkadlá.
Margaret má spálenú vrchnú časť tela a rozsiahle jazvy po plastickej chirurgii. Upadá do depresie pred tým všetkým, čo stratila. Jej snúbenec si samozrejme dáva vinu, no na Margaret môže len sťažka pozrieť.
Po počiatočných depresiách, svitne Margaret nájdej v podobe strelenej sestry a šarmantného fyzioterapeuta.

Príbeh mi pripadal remakeom na titul od Moyesovej, Predtým ako som ťa spoznala a možno ma až tak neprekvapila svojím obsahom, no príbeh bol dobre napísaný, dojemný so silnou myšlienkou.
Číst víc

Nakladatelství Domino

Číst víc
Kupte společně
Jak ti zmizet ze života - Katherine Center, Domino, 2019
Máma - Táňa Keleová-Vasilková, NOXI, 2019
611 Kč

„Staň se tím, kým jsi.“

Když Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom, 2014
Když Nietzsche plakal
Irvin D. Yalom