Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Zlomení andělé - Gemma Liviero, Knižní klub, 2018

399 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Zlomení andělé - Gemma Liviero, Knižní klub, 2018
Zlomení andělé - Gemma Liviero, Knižní klub, 2018

Zlomení andělé

Příběh tří lidí, tří ztrápených duší v nacistické Nové Evropě. Dívka v lodžském ghettu se snaží přežít a získat šanci i pro svou rodinu… Mladá Rumunka je umístěna do Říše pro... Číst víc

3,8 4 hodnocení
Nakladatel
Knižní klub, 2018
408 stran
6-7 hodin čtení

Příběh tří lidí, tří ztrápených duší v nacistické Nové Evropě. Dívka v lodžském ghettu se snaží přežít a získat šanci i pro svou rodinu… Mladá Rumunka je umístěna do Říše pro své modré oči a blonďaté vlasy, aby si na ní všichni vyzkoušeli arizaci... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Více o knize

Příběh tří lidí, tří ztrápených duší v nacistické Nové Evropě. Dívka v lodžském ghettu se snaží přežít a získat šanci i pro svou rodinu… Mladá Rumunka je umístěna do Říše pro své modré oči a blonďaté vlasy, aby si na ní všichni vyzkoušeli arizaci v praxi. A jeden nacistický doktor zjišťuje, co všechno se páchá ve jménu vědy… Každý z nich má své bolesti a děsy. Každý z nich se musí porvat s osudem o budoucnost a prostou naději.
Číst víc
Počet stran
408
Vazba
pevná vazba
Rozměr
150×233 mm
Hmotnost
606 g
ISBN
9788024260143
Rok vydání
2018
Edice
Světový bestseller CZ
Naše katalogové číslo
302953
Styl
tragický, válečný, historický
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Knižní klub
Pro koho
pro ženy, pro muže
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,8 / 5

4 hodnocení

1
1
2
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
26.9.2021
Příběh z období druhé světové války sledujeme pohledem tří hrdinů. Elsi, dívka žijící v polském ghettu, která se rozhodne bojovat proti nacistům do poslední chvíle. Matilda, malé děvče, které je odvedeno od svých rodičů z Rumunska. Je poslána do Německa, kde má být převychována na dokonalou Germánku. A Willem, syn vysoce postaveného nacisty, který je doktorem třeba i v Osvětimi.

Po této knize jsem se dívala opravdu dlouho, od autorky jsem četla i její další knihu Stezku v troskách, která nebyla špatná, tak jsem si nakonec koupila i tuto. Ale bohužel, nadšení se nekoná.

Knížka je sice velice čtivá, máte ji za chvilku přečtenou, ale absolutně mě to nepohltilo a při čtení mně myšlenky utíkaly pryč. Oproti jiným románům s touto tématikou, které čtu ráda, mě to neoslovilo. Postavy mi byly nesympatické, tak jsem se s nimi nemohla sžít a jejich příběhy mě tak nechávaly chladnou, i přesto, že tu bylo spoustu emočně silných momentů.

Celá kniha na mě působila nereálně, navzdory všem hrůzám to bylo přeslazené a překombinované. Celý děj byl značně předvídatelný a doufala jsem, že to autorka do tohoto konce nepovede, ale bohužel ano.

Je možné, že tato kniha sedne těm, kdo nemá knihy s touto tématikou načtené, ale za mě bohužel nemůžu doporučit.
Číst víc

Nakladatelství Knižní klub

Číst víc

„Víra v budoucnost - to je pochybná ctnost, nemyslíš? Něco stejně pošetilého jako stavět modely lodí do lahví. Víš, jak to myslím - obdivuhodné, ale trochu z toho naskakuje husí kůže. “

Domov na konci světa - Michael Cunningham, 2013
Domov na konci světa
Michael Cunningham