Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Strážci zákona - Richard Bachman, BETA - Dobrovský, 2019

280 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Strážci zákona - Richard Bachman, BETA - Dobrovský, 2019
Strážci zákona - Richard Bachman, BETA - Dobrovský, 2019

Strážci zákona

Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno, jak má být. Poslíček s novinami objíždí na kole předplatitele; děti se škorpí na rohu ulice před... Číst víc

4,3 6 hodnocení
Nakladatel
BETA - Dobrovský, 2019
336 stran
5-6 hodin čtení

Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno, jak má být. Poslíček s novinami objíždí na kole předplatitele; děti se škorpí na rohu ulice před obchodem; na trávníku před domem Reedových si mládež hází plastovým... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština

280 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 370 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned
Další knižní vydání
Strážci zákona - Richard Bachman, , 1998
Kniha
Čeština, 1998
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Strážci zákona - Richard Bachman, BETA - Dobrovský, 2019
280 Kč

Více o knize

Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno, jak má být. Poslíček s novinami objíždí na kole předplatitele; děti se škorpí na rohu ulice před obchodem; na trávníku před domem Reedových si mládež hází plastovým talířkem; Gary Soderson zapaluje zahradní gril. Jediná věc, která zcela nezapadá do obrazu, je červená dodávka, která vyčkává s běžícím motorem na kopci. Brzy se rozjede a začne masakr.

Než na Topolovou ulici padne večer, ocitnou se lidé, kteří přežili, v jiném světě, kde je všechno možné, bez ohledu na to, jak je to děsivé, a kam přijíždějí samozvaní strážci zákona. Jaká síla je přivolala, jak daleko zajdou a jak je možné je zastavit - takové otázky vyvolávají beznaděj...

Román Strážci zákona napsal Stephen King pod pseudonymem Richard Bachman a vychází společně s titulem Beznaděj, oba příběhy na sebe volně navazují.
Číst víc
Originální název
The Regulators
Počet stran
336
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
531 g
ISBN
9788075931375
Rok vydání
2019
Naše katalogové číslo
656649
Styl
napínavý, tragický, mysteriózní
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
BETA - Dobrovský
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Strážci zákona - Richard Bachman, BETA - Dobrovský, 2019
Beznaděj - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2019
622 Kč

Hodnocení

4,3 / 5

6 hodnocení

3
2
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Norbert
Neověřený nákup
18.1.2020
Super sa dopĺňa
Super sa dopĺňa s Kingovou druhou knihou Beznaděj. I keď patrí skôr k starším dielam, je to klasika, kto Kinga pozná, toho iste zaujme. Číst víc
1

Autorka vedecko-fantastických príbehov. Venujem sa tiež písaniu populárno-náučnej literatúry a ďalších žánrov, blogovaniu, recenzovaniu, prednášaniu, výtvarným aktivitám. Zatiaľ mi vyšli štyri knihy: •sci-fi román Nula kelvinov (Q111, 2012), •sci-fi román Večnosť omylov (Artis Omnis, 2014) •sci-fi román Úvod do teórie chaosu (Artis Omnis, 2016) •sci-fi román Druhá planéta (Artis Omnis, 2019)

Jana Plauchová
Ověřený zákazník
8.12.2019
Strážci zákona versus Beznadej
Túto knihu vydal King pod svojím vtedy ešte s ním nestotožneným pseudonymom Richard Bachman. Musela sa predávať spolu s knihou Beznadej. Po prečítaná oboch človek zistí, že tieto dve diela nie sú spojené len tak náhodne – v oboch vystupuje zlovoľné nadprirodzené monštrum Tek, ktoré žilo hlboko pod zemou, ale teraz prešlo do nášho sveta. A dve knihy vlastne rozprávajú paralelné príbehy o tom, ako sa to stalo. Aj postavy majú svoje paralely, či sa aspoň rovnako volajú.

Z dôvodov, ktoré neviem úplne presne vysvetliť, sa mi však Strážci zákona páčili viac. Akosi hlbšie som sa vnorila do atmosféry tohto príbehu a do osudov týchto postáv, na ktoré som bola zvedavejšia než v Beznadeji. Zaujímavo neošúchaná, a pritom veľmi realisticky podaná je myšlienka monštra, ktoré ovládlo detské telo a preto nájde záľubu... v kreslenom seriáli. Je ním posadnuté, stáva sa celým jeho svetom a desom jeho opatrovateľky. Ani sa mi nechcelo veriť, že MotoCops je len seriál vymyslený Kingom, tak verne pôsobil a tak dobre som si vedela predstaviť, ako sa dobrý úmysel, s ktorým bol natočený, vie zmeniť na nočnú moru. Síce bez veľkých myšlienok, ale pôsobivý príbeh.
Číst víc

Kupte společně
Strážci zákona - Richard Bachman, BETA - Dobrovský, 2019
Beznaděj - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2019
622 Kč

„Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.“

Harry Potter a Tajemná komnata - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2016
Harry Potter a Tajemná komnata
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)