Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Ztracená dcera
E-kniha

Život se může během chvíle obrátit vzhůru nohama. Jednoho rána se to stane i Ryanovi a Karen Laneovým, když v dětském pokojíčku místo své dcery Maddie najdou prázdnou postel a... Číst víc

4,0 1 hodnocení
Nakladatel
Ikar CZ, 2020
320 stran
4-5 hodin čtení

Život se může během chvíle obrátit vzhůru nohama. Jednoho rána se to stane i Ryanovi a Karen Laneovým, když v dětském pokojíčku místo své dcery Maddie najdou prázdnou postel a okno otevřené dokořán. Rozbíhá se pátrání. Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

239 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?
Možné zakoupit do
6. 5. 2024

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Život se může během chvíle obrátit vzhůru nohama. Jednoho rána se to stane i Ryanovi a Karen Laneovým, když v dětském pokojíčku místo své dcery Maddie najdou prázdnou postel a okno otevřené dokořán. Rozbíhá se pátrání. Před nedávnem byl navíc v okolí otevřen dům na půli cesty, který je plný pochybných existencí, a tak podezřelí rychle přibývají. Detektivové ale nakonec obrátí svou pozornost k samotným Laneovým. Ze seznamu podezřelých nelze vyloučit ani jednoho člena rodiny: Karen, která se s dcerou neustále hádala. Ani Ryana s jeho sklony k násilí. A dokonce ani Maddiina třináctiletého bratra Tylera, který z jejího pokoje v noc sestřina zmizení slyšel hlasy. Uplynou dny, týdny, měsíce, a dokonce roky, aniž by se dočkali odpovědí, všichni mají strach, že Maddie zmizela navždy… dokud nepřijde zvrat, který všechny šokuje a vrhne rodinu do víru dávno pohřbených tajemství, jejichž odhalení může zničit jejich životy.
Číst víc
Počet stran
320
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
765281
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Ikar CZ
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
12.8.2020
Jednoho rána se život v rodině Laneových obrátí naruby. Ze svého pokoje v noci zmizí jejich dvanáctiletá dcera Maddie. Rozběhne se rozsáhlé pátrání a z podezdřelých nelze vyloučit ani členy rodiny. Matka se s dcerou neustále hádala a otec měl sklony k násilí. Ani po letech se Maddie nenajde, dokud nepřijde zvrat, který všechny šokuje.

Tak to byl thriller jak se patří :-) Kniha mě moc bavila. V podstatě jsem ji neodložila. Byla velice čtivá, navíc každá kapitola končí tak napínavě, že prostě nemůžete přestat číst. Vyšetřování celou dobu působí věrohodně a vy máte pocit, že podezdřelí jsou úplně všichni.

Kniha je rozdělena do dvou částí – dny během pátrání bezprostředně po zmizení Maddie a poté, o čtyři roky později. První část mě bavila o něco víc. Ve druhé části mi jeden zvrat přišel už trošku přes čáru, ale každopádně konečné rozuzlení bylo super.

Kdo máte rádi thrillery, tak rozhodně doporučuji!

4,5*/5*
Číst víc

Nakladatelství Ikar CZ

Číst víc

„Lžeme si o pravdě. Říkáme si, že to máme pod kontrolou, když ve skutečnosti… nemáme pod kontrolou vůbec nic.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover