Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

15 let studentského divadla Fakulty informatiky Masarykovy univerzity
E-kniha

1998–2012

Nakladatelství MU představuje jubilejní publikaci vydanou k patnáctému výročí trvání studentského PROFIDIVADLA na Fakultě informatiky Masarykovy univerzity. Jde o knihu... Číst víc

Nakladatel
Muni Press, 2014
Počet stran
118

Nakladatelství MU představuje jubilejní publikaci vydanou k patnáctému výročí trvání studentského PROFIDIVADLA na Fakultě informatiky Masarykovy univerzity. Jde o knihu celobarevnou, bohatě vypravenou, která na 120 stranách... Číst víc

  • PDF
  • Čeština

155 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
15 let studentského divadla Fakulty informatiky Masarykovy univerzity - Josef Prokeš, Muni Press, 2014
E-kniha
155 Kč

Více o eknize

Nakladatelství MU představuje jubilejní publikaci vydanou k patnáctému výročí trvání studentského PROFIDIVADLA na Fakultě informatiky Masarykovy univerzity. Jde o knihu celobarevnou, bohatě vypravenou, která na 120 stranách přibližuje zájemcům jednotlivé inscenace i vzpomínky pamětníků. Je věnována památce prof. Ludvíka Kundery, který souboru s počáteční dramaturgií pomáhal. Na starších fotografiích (např. na stranách 19–22) jsou historicky působící záběry z míst, která dnes již neexistují, neboť podlehla přestavbě fakulty. Co je však nejsympatičtější: celá knížka nepostrádá nahled, humor i specificky studentskou recesi, zahalenou arciť místy nostalgií nenávratně uplynulého. A najdeme zde i kontroverzní kritické ohlasy na vyznění některých inscenací. Editorem knihy je doc. Josef Prokeš, zakladatel, vůdčí duch, dramatik a režisér divadla. 
Ve stejném čtvercovém formátu s obdobnou grafickou úpravou obálky současně vyšel i malonákladový apendix výše uvedeného sborníku: text dvou divadelních her posledního období (Emodrink z Elsinoru, Rychlé šípy na kolenou). Tato publikace je věnována památce Venduly Borůvkové.
Číst víc
Počet stran
118
Rok vydání
2014
ISBN PDF
978-80-210-7717-1
Naše katalogové číslo
1038421
Jazyk
čeština
Nakladatel
Muni Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen