Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Má to cenu?
E-kniha

Lekce z ekonomie

Ve třetím svazku edice Munice sestoupíme ke kořenům ekonomické organizace naší společnosti. Oprášíme klíčové téma, které v posledním století leželo poněkud ladem: vztah hodnoty... Číst víc

Nakladatel
Muni Press, 2019
Počet stran
125

Ve třetím svazku edice Munice sestoupíme ke kořenům ekonomické organizace naší společnosti. Oprášíme klíčové téma, které v posledním století leželo poněkud ladem: vztah hodnoty a ceny. Kniha přináší odpovědi na otázky... Číst víc

  • PDF
  • Čeština

187 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Má to cenu? - Hana Lipovská, Nikola Kalinová (ilustrácie), Muni Press, 2019
E-kniha
187 Kč

Více o eknize

Ve třetím svazku edice Munice sestoupíme ke kořenům ekonomické organizace naší společnosti. Oprášíme klíčové téma, které v posledním století leželo poněkud ladem: vztah hodnoty a ceny. Kniha přináší odpovědi na otázky: Proč vyjadřujeme cenu v penězích? Má stát ručně šitá košile násobně více než košile ušitá na stroji? Jak tvořil své ceny Baťa? Souvisí cena kávy s cenou kytary? Proč jsou diamanty dražší než voda? Jak vysoká či nízká musí být cena, aby byla nespravedlivá? Je trh nemorální? Na kterém typu informací lze vydělávat čestně? Proč nejsou vynikající učitelé placeni stejně jako špičkoví fotbalisté? Jsou ekonomové cyničtí?
Autorka Ing. Hana Lipovská je výraznou představitelkou nastupující generace českých ekonomů. Působí na Katedře ekonomie Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity.
Číst víc
Počet stran
125
Rok vydání
2019
ISBN PDF
978-80-210-9251-8
Edice
Munice
Naše katalogové číslo
1037137
Ilustrace
Jazyk
čeština
Nakladatel
Muni Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“