Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Opačno
E-kniha

První díl fantasy série z alternativní magické verze Londýna Vítejte v Opačnu a v tak trochu jiném Londýně, jehož ulice přetékají magií. Také je to ale město rozdělené mezi... Číst víc

4,7 3 hodnocení
1. díl série
Opačno (CZ)
Nakladatel
CooBoo SK, 2021
Počet stran
408

První díl fantasy série z alternativní magické verze Londýna Vítejte v Opačnu a v tak trochu jiném Londýně, jehož ulice přetékají magií. Také je to ale město rozdělené mezi šest frakcí – a křehký mír právě ohrozil vůdce... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

269 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Z kolekce: E-knihy: Sci-fi a fantasy

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

První díl fantasy série z alternativní magické verze Londýna
Vítejte v Opačnu a v tak trochu jiném Londýně, jehož ulice přetékají magií. Také je to ale město rozdělené mezi šest frakcí – a křehký mír právě ohrozil vůdce Měňavců Gedeon Ravenswood. Jeho dávno ztracená sestra Ilsa strávila sedmnáct let ve špatném světě, a když se portálem dostane do Opačna, konečně má pocit, že někam zapadá. Jenže její nový domov je na pokraji občanské války – a zachránit ho může jen tak, že navzdory všemu nebezpečí najde Gedeona.
Číst víc
Originální název
Witherward
Počet stran
408
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1104561
Jazyk
čeština
Původ
Spojené království
1. díl série
Opačno (CZ)
Nakladatel
CooBoo SK
Pro koho
young adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,7 / 5

3 hodnocení

2
1
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

28.9.2021
Kniha bola plná záhad, politiky a intríg. Stále sa niečo dialo a dej nikdy nestagnoval. Svet bol premyslený. Chcem tým povedať, že kniha bola fantastická. Nenudila ma, strany len tak ubiehali. Prežívala som širokú škálu emócií.
Vývin deja ma mnohokrát prekvapil. Autorka nikdy skutočne neodkryla svoje karty, vždy mala eso v rukáve. Podvádzala čitateľov. Prinútila ma dúfať a vzápätí moje nádeje zadupala do zeme. Opačno bola horská dráha plná nástrah.
Nedalo sa predvídať, čo sa stane a príbeh mal len málo istôt, ktorých som sa mohla držať. Milujem knihy, ktoré vedia prekvapiť. Také, ktoré ma do poslednej chvíle držia v nevedomosti. Zbožňujem knihy, ktoré sa na pár hodín stanú celým mojim svetom. Primäjú ma milovať a nenávidieť, rozosmejú ma a potom rozplačú. Chcem cítiť emócie, prežívať všetko s postavami. Opačno je jednou z týchto kníh – z takých, na ktoré sa nezabúda.
Ponorte sa do príbehu Ilsy, ktorá túžila po lepšom svete, ale zistila, že nikto jej ho nenaservíruje na striebornom podnose. Ak chce lepší svet, musí si ho vybojovať.
Číst víc

Nakladatelství CooBoo SK

Číst víc

„Řekl jsem již, že metafory jsou nebezpečné. Láska začíná metaforou. Jinak řečeno: láska začíná ve chvíli, kdy se žena vepíše svým prvním slovem do naší poetické paměti.“