Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Paříž je vždycky dobrý nápad - Jenn Mckinlay, Cosmopolis, 2021

167 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Paříž je vždycky dobrý nápad - Jenn Mckinlay, Cosmopolis, 2021
Přečtená
Paříž je vždycky dobrý nápad - Jenn Mckinlay, Cosmopolis, 2021

Paříž je vždycky dobrý nápad
Přečtená

Uplynulo už sedm let od doby, kdy Chelsea Martinová podnikla své evropské roční dobrodružství. Potom se musela nečekaně vrátit, a tak se vrhla na kariéru. Když jí otec... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Cosmopolis, 2021
376 stran
5-6 hodin čtení

Uplynulo už sedm let od doby, kdy Chelsea Martinová podnikla své evropské roční dobrodružství. Potom se musela nečekaně vrátit, a tak se vrhla na kariéru. Když jí otec zničehonic oznámí, že se bude ženit, Chelsea si uvědomí, že tak trochu zahořkla... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

167 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Uplynulo už sedm let od doby, kdy Chelsea Martinová podnikla své evropské roční dobrodružství. Potom se musela nečekaně vrátit, a tak se vrhla na kariéru. Když jí otec zničehonic oznámí, že se bude ženit, Chelsea si uvědomí, že tak trochu zahořkla a její život se zastavil. A s tím se v žádném případě nehodlá smířit!

Proto se rozhodne cestu zopakovat a najít své staré já. Chce se znovu podívat na místa, která kdysi navštívila a kde byla opravdu šťastná. A ano, chce se znovu setkat i se svými tehdejšími milenci: Colinem v Irsku, Marcelinem v Itálii a Jeanem-Claudem v Paříži. Kdoví, třeba jí jeden z nich pomůže najít radost ze života.
Číst víc
Počet stran
376
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
205×145 mm
Hmotnost
422 g
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1314471
Styl
romantický, dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Nakladatel
Cosmopolis
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

26.10.2021
Ano, tohle bylo přesně to pravé, co jsem zrovna teď potřebovala. Další z knih, která Vás pohladí po duši. Romantika je v příběhu tak přirozená, že se lehce dostanete na její vlnu a jen se necháte unášet příběhem… Přestože každá víme, jak příběh skončí, ale stejně ho chceme všechny číst… a čekat na ten krásný konec, která si každá z nás ve skrytu duše přeje.

Chelsea a její sestra přišly o svou maminku – vzala jim ji rakovina. Jejich otec 7 let žil sám a hledal tu pravou lásku, až ji našel a chtěl by se znovu oženit. Naše hlavní hrdinka Chelsea je z toho rozpačitá a nesouhlasí s tím! Její sestra Anabela ji naznačí, že se strašně po smrti maminky změnila a, že si život vůbec neužívá. Jedna věta: Kdy jsi naposledy byla šťastná? Byla impulzem i pro samotnou Chelseu…

Moc dobře ví, že to bylo právě před 7 lety, kdy cestovala celý rok po Evropě.

Rozhodne se to tedy zkusit, a znovu se vydá na cestu do Evropy, aby našla sama sebe…. Pokusí se najít bývalé přátele a vzpomenout si, jaké to je být znovu zamilovaná.

Chelsea opouští práci a vydává se vstříct dobrodružstvím. První zastávkou je Skostko, druhou Francie – krásná Paříž a 3 poslední zastávkou je Itálie… Ve všech těchto zemích se setká se svými bývalými milenci, a jak to nakonec dopadne a do koho se Chelsea zamiluje, a nebo zůstane sama? ….se dozvíme v knize PAŘÍŽ JE VŽDYCKY DOBRÝ NÁPAD.

Moc doporučuji čtenářkám, které mají rády romantiku a cestování. Tohle je ta pravá kniha pro ně – krásně se zde skloubí láska a cestování….Slíbila jsem si, že nebudu plakat, a skoro mi to vyšlo! Poslední slova knihy mě tak rozněžnila, že jsem bulela jak želva. Ale tak to má být…romantická kniha bez emocí to by opravdu nešlo ;-) Pro mě velice milé překvapení a knihu jsem si moc užila.
Číst víc

Nakladatelství Cosmopolis

Číst víc

„Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano