Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Wish You Were Here - Jodi Picoult, Hodder and Stoughton, 2022

259 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Wish You Were Here - Jodi Picoult, Hodder and Stoughton, 2022
Wish You Were Here - Jodi Picoult, Hodder and Stoughton, 2022

Wish You Were Here

Diana O'Toole's life is going perfectly to plan. At twenty-nine, she's up for promotion to her dream job as an art specialist... Číst víc

4,0 2 hodnocení
Nakladatel
Hodder and Stoughton, 2022
336 stran
5-6 hodin čtení

Diana O'Toole's life is going perfectly to plan. At twenty-nine, she's up for promotion to her dream job as an art specialist... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

259 Kč

U dodavatele 3 ks
Posíláme do 5 – 8 dnů
Další knižní vydání (2)
Wish You Were Here - Jodi Picoult, Hodder and Stoughton, 2021
Brožovaná vazba
Angličtina, 2021
Vyprodané

Kéž bys tu byl - Jodi Picoult, Ikar CZ, 2023
Pevná vazba
Čeština, 2023
Skladem > 5 ks

359 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024
Wish You Were Here - Jodi Picoult, Hodder and Stoughton, 2022
259 Kč

Více o knize

Diana O'Toole's life is going perfectly to plan. At twenty-nine, she's up for promotion to her dream job as an art specialist at Sotheby's and she's about to fly to the Galapagos where she's convinced her surgeon boyfriend, Finn, is going to propose.

But then the virus hits New York City and Finn breaks the news: the hospital needs him, he has to stay. But you should still go, he insists. And reluctantly, she agrees. Once she's in the Galapagos, the world shuts down around her, leaving Diana stranded - albeit in paradise. Completely isolated, with only intermittent news from the outside world, Diana finds herself examining everything that has brought her to this point and wondering if there's a better way to live.

But not everything is as it seems . . .
Číst víc
Počet stran
336
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
178×111 mm
Hmotnost
189 g
ISBN
9781473692541
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1581725
Jazyk
angličtina
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Hodder and Stoughton
Pro koho
pro dospělé, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

2 hodnocení

0
2
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

15.12.2023
Nevím, jestli to je věkem, ale začínám víc číst společenské romány. Velmi jsem si oblíbila Jodi Picoult, tento rok je to od ní už druhá kniha, kterou jsem přečetla.
Každé téma uchopí s velkým nadhledem, ani si nedokážu představit, kolik hodin práce je za každou knihu.. Je až neuvěřitelné jak se se do každého tématu ponoří.
Naposled jsem četla knihu o Egyptě a teď problematika viru. Neříkám, že se vším souhlasím, ale fascinuje mě ja má vše nastudované a vymazlené do posledního detailu.
Nebudeme si nic nalhávat, uchvátila mě překrásná obálka a něco tak krásného jsem prostě chtěla ve své knihovně mít. Děj nás tentokrát zavede na Galapágy, kde se většina z nás za celý život nikdy nepodívá. Je fajn, že aspoň prostřednictvím této knihy se nám to na chvilku podaří. Autorka má dar, umí krásně popsat přírodu daného místa, opět jsem měla pocit, že s Dianou – hlavní hrdinou na Galapágách jsem a vše s ní prožívám. Příběh se čte sám, jen obracet stránky. První polovina byla skvělá, úžasná - druhá trochu slabší, proto jsem nehodnotila plným počtem, ale krásné 4 si kniha určitě zaslouží.

„Když nevidíš světlo na konci tunelu, je těžké si pamatovat, že máš jít pořád dál“
Číst víc

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “