Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Archa knih - Jan Tománek, XYZ, 2021

279 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Archa knih - Jan Tománek, XYZ, 2021
Přečtená
Archa knih - Jan Tománek, XYZ, 2021

Archa knih
Přečtená

Skutečná pravda se skrývá mezi řádky

Jednotvárný a poklidný život v malé komunitě se zdá být zcela idylický. Všichni žijí v souladu s přírodou a Bohem, který je chrání před tím, co číhá za branami vesnice. Ale... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
XYZ, 2021
280 stran
4 hodiny čtení

Jednotvárný a poklidný život v malé komunitě se zdá být zcela idylický. Všichni žijí v souladu s přírodou a Bohem, který je chrání před tím, co číhá za branami vesnice. Ale přesto vše není takové, jaké se na první pohled zdá.. Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

279 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Více o knize

Jednotvárný a poklidný život v malé komunitě se zdá být zcela idylický. Všichni žijí v souladu s přírodou a Bohem, který je chrání před tím, co číhá za branami vesnice. Ale přesto vše není takové, jaké se na první pohled zdá, a někdo začíná pokládat nepříjemné otázky.
Člověk nebude nikdy spokojený a vždycky bude chtít víc a víc, a to se dá získat jen na úkor druhých. Lidé nejsou a nikdy nebyli stejní, nikdy si nebyli rovni a nikdy jim nešlo o stejné cíle. A je jedno, jestli se jedná o osm miliard lidí, nebo malou komunitu. K tomu stačí jeden dva lidé bez svědomí, bez empatie a oni dokáží dokonale strhnout a rozložit celou společnost. Zbylá masa nejenže ty psychopaty nezastaví, ale ona pak jde ještě slepě za nimi a bezmyšlenkovitě je následuje a podporuje a přejímá jejich pravdy za své. A zbytek mlčí. Lidé totiž vždycky mlčí – jen knihy říkají pravdu.
Číst víc
Počet stran
280
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
365 g
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1283155
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
XYZ
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

19.1.2022
Je to pár dnů, co jsem dočetla tuto výbornou záležitost! Mám toho v hlavě plno, co bych o knize chtěla říct, ale zároveň se bojím, že to bude málo nebo naopak moc prozradím – nechci nikoho připravit o pocit ze čtení, tak asi to vezmu tentokrát jen ve stručnosti.
Tohle není moje první kniha, kterou od autora čtu.

Motýlí křik – nebyl až tak úspěšný, ale já jsem z něho byla nadšená a když se ohlédnu o 4 roky zpět, kdy jsem knihu četla, tak mě až mrazí jak je téma stále aktuální!
Lustr pro papeže - ten je mimochodem, taky špička mezi klenoty v českých rybnících. Lustr doporučuji, kudy chodím!

A konečně Archa knih – tohle bude podle mě, taky nadčasová záležitost a je jedno jestli ji čtenář bude číst dnes, zítra nebo za pár let, společnost bude pořád stejná a vždycky si v knize najdeme něco, co nás nenechá chladným.

Moc bych si přála, aby byla kniha více vidět! Tohle je opravdu klenot, který jsem přečetla za dva večery, a kdybych nemusela do práce, věřím, že čtu do brzkých ranních hodin… Příběh je opravdu pro všechny a každý si v něm najde to svoje! Nenapadá mě nic, co by mi na knize nebo příběhu samotném vadilo! Pokud chcete zažít mrazení a husí kůži, tak směle do toho!
Moc moc D O P O R U Č U J I !

P.S.: Obálka je překrásná! A příběh v ní stojí 100% za to!
Číst víc

Nakladatelství XYZ

Číst víc

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover