Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Třetí polovička - Carola Lovering, Cosmopolis, 2021

312 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Třetí polovička - Carola Lovering, Cosmopolis, 2021
Třetí polovička - Carola Lovering, Cosmopolis, 2021

Třetí polovička

Jeden milostný příběh. Dvě manželství. Tři verze pravdy.

Když ji její přítel Burke požádá o ruku, Skye Starlingová se vznáší na obláčku štěstí. Je chytrá, krásná a pochází ze zámožné rodiny, a tak to na první pohled vypadá, že jí leží... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Cosmopolis, 2021
368 stran
5 hodin čtení

Když ji její přítel Burke požádá o ruku, Skye Starlingová se vznáší na obláčku štěstí. Je chytrá, krásná a pochází ze zámožné rodiny, a tak to na první pohled vypadá, že jí leží celý svět u nohou. Ve skutečnosti však bojuje s obsedantně kompulzivní... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

312 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 379 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Více o knize

Když ji její přítel Burke požádá o ruku, Skye Starlingová se vznáší na obláčku štěstí. Je chytrá, krásná a pochází ze zámožné rodiny, a tak to na první pohled vypadá, že jí leží celý svět u nohou. Ve skutečnosti však bojuje s obsedantně kompulzivní poruchou, která jí zabraňuje navazovat milostné vztahy. Ale Burke – pohledný, starší a emocionálně vyzrálý muž – tvrdí, že ji chce… navždy!

Akorát že Burke není tím, za koho se vydává. Je šťastně ženatý a Skye jen využívá pro své vlastní záměry. Aniž by postřehla, že se řítí do záhuby, začne Skye plánovat svatbu a Burke zatím svůj plán vypracovává k naprosté dokonalosti. Jenže dokonalý plán prostě neexistuje a neexistuje ani jedna pravda.
Číst víc
Počet stran
368
Vazba
pevná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
512 g
ISBN
9788027132898
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1143097
Styl
napínavý, dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Spojené státy,
Nakladatel
Cosmopolis
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

15.11.2021
Tak tohle byla jízda! Skvěle namíchaný koktejl, přesně tak jak ho mám ráda. Nic mu nechybělo ani nic nepřebývalo….
Když jsem si knihu brala do rukou, tak strašně jsem byla zaslepena přenádhernou obálkou, že jsem si tak trochu víc vsugerovala, že tento příběh bude více romantický, ona ta obálka k tomu opravdu svádí, ale NEVĚŘTE JI ! :-)

Příběh je rozdělen na dvě části a je vyprávěn třemi osobami (Heather, Burke a Skye). V první části se hlavně podíváme do minulosti hlavních hrdinů a pak se vezeme dál do současnosti….
Něco tak napínavého a propracovaného jsem dlouho nečetla, do ? knihy jsem si nebyla jistá vůbec ničím ani nikým. Mé sympatie přeskakovaly z jednoho na druhého, nevěděla jsem, komu věřit můžu a kdo si s námi jen hraje… a nebo si to vše jen namlouvám a mám příliš bujnou fantazii :-)

První polovinu knihy jsem přečetla snad na jeden zátah, s tou druhou už to bylo takové, že jsem měla oči otevřené a čekala jsem, kde na mě vykoukne nějaké překvapení a pořád jsem byla ve střehu… Neměla jsem žádného oblíbence a ani jsem nikomu nefandila, celou knihu se mé sympatie přelévaly z jedné strany na druhou. Tohle čtení bych opravdu přirovnala k jízdě na horské dráze a to do slova!

Autorka si mě získala, píše opravdu krásně, čtivě - v knize nenajdete ani jedno hluché místo. Já jsem si čtení moc užila a mohu všem čtenářkám jen a jen doporučit!
Číst víc

Recenze, kritiky

„Jedna z 27 knih roku 2021, kterou si prostě musíte přečíst.“ ―Betches

„Loveringová, mistryně manipulace s vlastními postavami, odvedla bezchybnou práci. Postupně odhaluje spletitou síť psychologických intrik a obratně žongluje s několika rovinami vyprávění.“ ―Kirkus (starred review)

„Strhující román, který čtenáře donutí přemýšlet, co by sami byli ochotni udělat pro lásku a že i ten nejdokonalejší život může být jen velkolepá fasáda. Nutnost pro knižní kluby.“ ―Booklist (starred review)

„Zápletka, která vám zamotá hlavu, s nespočtem zvratů … čtenáře nutí neustále otáčet stránky, aby zjistili, co se stane dál.“ ―Publishers Weekly

„Ve chvíli, kdy si myslíte, že víte, jak to dopadne, Loveringová vás vždy vyvede z omylu.“ ―Betches

„Četla jsem jako o závod, abych zjistila, jaké další zvraty budou následovat. Strhující, vyvážené, a dokonce pochopitelné, Loveringová umí podat faleš a dvojakost přitažlivě. Připravte se na rychlou a divokou jízdu.“ ―Sara Shepardová, autorka bestselleru Hodné holky

„Napínavý příběh plný zvratů o lásce, zármutku, zradě a pomstě. Je návykový a nejde odložit.” ―Michele Campbellová, autorka bestselleru Vždycky je to manžel

„Thriller plný mistrných zvratů, který připomíná hru kočky s myší a do poslední stránky nechá čtenáře hádat, jak dopadne.“ ― Liv Constantine, autorka bestselleru Poslední paní Parrishová

Nakladatelství Cosmopolis

Číst víc

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry