Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Konec aneb začátek - Edna Nová, Lenka Vernerová (ilustrátor), Motto, 2022

197 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Konec aneb začátek

Čeká dítě. Má deprese. A stará se o umírajícího tchána, který by si podle ní zasloužil krásnou smrt. Tak jako všichni lidi. Nikdy to neměla lehké, vždycky ale našla katarzi.... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Věk
18+
Nakladatel
Motto, 2022
120 stran
2-3 hodiny čtení

Čeká dítě. Má deprese. A stará se o umírajícího tchána, který by si podle ní zasloužil krásnou smrt. Tak jako všichni lidi. Nikdy to neměla lehké, vždycky ale našla katarzi. Dokáže si totiž... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

197 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 249 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Nebanálně banální story o smrti a zrození – SMRTABU.

Čeká dítě. Má deprese. A stará se o umírajícího tchána, který by si podle ní zasloužil krásnou smrt. Tak jako všichni lidi. Nikdy to neměla lehké, vždycky ale našla katarzi. Dokáže si totiž nahlédnout do duše se zdrcující upřímností. Nenechá na sobě ani cár čisté kůže, vyplivne i ty nejtemnější pocity. Nic nezůstane skryto. Tenhle příběh je o zániku a zrození, o umírání bez jakéhokoli tabu, o hledání důstojného konce. Je to příběh, který může být i váš.
Číst víc
Počet stran
120
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
114×159 mm
Hmotnost
143 g
ISBN
9788026722298
Rok vydání
2022
Věkové doporučení
18+
Naše katalogové číslo
1436293
Ilustrace
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Motto
Pro koho
pro dospělé, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
22.5.2022
Příběh o smrti a zrození. Autorčin příběh, kdy se stará o umírajícího tchána, sama je přitom těhotná a má deprese. Příběh, který otevřeně mluví o smrti. Autorka nám ukazuje všechny svoje pocity a myšlenky a také to, že umírání, není žádné tabu.

Po přečtení knížky Ženy z Bohnic jsem věděla, že si v budoucnu přečtu i další knihy autorky. Ten čas právě nastal a já jsem stejně spokojená, jako u její prvotiny.

V této knize nás autorka vtáhne do příběhu a už nepustí. Při čtení jsem měla pocit, jako kdybych si s ní někde povídala, nechala ji vymluvit a vyplakat na rameni. Tím mi celý příběh připadal strašně blízký. Navíc je to opravdu něco, co se může stát každému z nás. Smrt a zrození jsou neustále kolem nás.

Je to smutné a dojemné čtení. Autorka nic neskrývá, je to reálné, někdy až drsné. Kromě samotného příběhu nám tu odhaluje své myšlenky, pocity, sny.

Je to malá, útlá knížečka, která nám však může předat hodně. Nemyslím si, že kniha sedne všem, ale pokud najde ty správné čtenáře, třeba jako mě, může Vám hodně dát.
Číst víc

Nakladatelství Motto

Číst víc

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen