Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Oheň mezi námi - Brittainy C. Cherry, Baronet, 2022

316 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Oheň mezi námi - Brittainy C. Cherry, Baronet, 2022
Oheň mezi námi - Brittainy C. Cherry, Baronet, 2022

Oheň mezi námi

Logan Francis Silverstone a já jsme byli úplné protiklady. Já jsem ráda tancovala, zatímco on mnohem radši jen klidně stál. On byl tichý, zatímco já jsem si neustále pouštěla... Číst víc

4,4 20 hodnocení
2. díl série
Elements (CZ)
Nakladatel
Baronet, 2022
344 stran
5-6 hodin čtení

Logan Francis Silverstone a já jsme byli úplné protiklady. Já jsem ráda tancovala, zatímco on mnohem radši jen klidně stál. On byl tichý, zatímco já jsem si neustále pouštěla pusu na špacír. On ze sebe stěží vymáčkl úsměv a já se odmítala mračit... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

316 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 399 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Více o knize

Byl jednou jeden kluk, kterého jsem milovala.

Logan Francis Silverstone a já jsme byli úplné protiklady. Já jsem ráda tancovala, zatímco on mnohem radši jen klidně stál. On byl tichý, zatímco já jsem si neustále pouštěla pusu na špacír. On ze sebe stěží vymáčkl úsměv a já se odmítala mračit.

Té noci, kdy jsem uviděla temnotu, která v něm skutečně žila, jsem nedokázala odvrátit zrak.

Společně jsme byli zlomení, a přesto jako jeden celek. Nebyli jsme si souzeni, a přesto jsme chtěli být spolu. Byli jsme jako dvě hvězdy zářící na noční obloze, hledající lepší zítřky.

Až do toho dne, kdy jsem ho ztratila. Zahodil náš vztah jedním ukvapeným rozhodnutím – rozhodnutím, které navždy vše změnilo.

Byl jednou jeden kluk, kterého jsem milovala.

A na pár nádechů, pár šepotů, pár okamžiků jsem si myslela, že on mě taky miloval.
Číst víc
Originální název
The Fire Between High and Lo
Počet stran
344
Vazba
pevná vazba
Rozměr
120×195 mm
Hmotnost
410 g
ISBN
9788026918554
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1391077
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
2. díl série
Elements (CZ)
Nakladatel
Baronet
Pro koho
new adult, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,4 / 5

20 hodnocení

8
3
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

25.3.2023
Opravdu syrový příběh, který ve vás zanechá stopu, rozhodně to není jen tak nějaká zapomenutelná kniha. Způsob, jakým Brittainy dokáže popsat všechny ty negativní i pozitivní věci, je fakt jedinečný. Série Elements, kterou vytvořila, je opravdu povedená.
I tahle kniha se dá vřele doporučit, pokud hledáte emocemi nabitou knihu a neobyčejný příběh.
Číst víc
8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Ověřený zákazník
27.1.2023
V tomto příběhu tříštily emoce všemi směry. Logan procházel peklem, otce měl násilníka a matku drogově závislou, bratra který měl jiného otce a žil jinde, i když se snažil Loganovi pomáhat, nedokázal ho vymanit ze spár chudoby a drog. Logan matku miloval, ale nedokázal ji pomoc. Tím velice trpěl a bojoval sám proti všem. Jednou když potkal Aly v jednom obchodě, nemohl z ní spustit oči. Ona sice z bohaté rodiny, ale bez lásky rodičů, postrádala citové pouto. Když ho spatřila, rozbušilo se jí srdce ani nevěděla proč. Tak začal silný příběh dvou lidí, kteří hledali únik z reality do svých snů a postupně se do sebe zamilovávali tou neutišující láskou, která v srdci zůstává do konce života. Ano, museli toho hodně překonat, hodně závislosti je táhlo ke dnu, ale museli se znova odrazit a překonat vše, aby opět mohli být spolu...už navždy. Bylo to opravdu citově silné a fandila jsem jim, aby našli tu sílu a dosáhli společně na své sny. Číst víc
22.8.2022
Skvelé :)
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Druhá časť série Elements, ktorá sa vám jednoznačne dostane pod kožu. Autorka skutočne perfektne opisuje emócie, ktoré určite pohnú s každým z nás. Nie je to síce ako jednotka, ktorá ma rozdrvila a vytiahla zo mňa úplne všetko, ale aj táto časť má čosi do seba.
.
Autorka nám predostrela príbeh dvoch mladých ľudí, ktorí si k sebe našli cestu už v dospievaní. Tá cesta ale nebola ľahká a to sa mi na týchto príbehoch veľmi páči. Opisuje život dvoch rôznych vrstiev, kde Aly má pekný domov, teplú posteľ, stále čo jesť a na opačnej strane Logan vyrastá s drogovo závislou matkou a otcom, ktorý pri nich nie je, no za to ich veľmi dobre zásobuje. Jeho mamu bije a častokrát siaha aj na neho samotného. Majú ale šancu na pekný život? Logana jeho závislosť ťahá dole, Aly zasa jej matka presviedča, aby od neho dala ruky preč.
.
V tomto príbehu nie je ani stretnutie po rokoch jednoduché a dve zlomené duše hľadajú pokoj a miesto na život. Logan sa vracia do mesta a zisťuje, že jeho nevlastný brat je smrteľne chorý. Nie je to jednoduchá situácia pre nikoho z nich, no on bojuje s démonmi minulosti a ja som sa naozaj chvíľami bála, že im podľahne. Hnevala som sa na jeho matku, ako dokázala tak dlho prehliadať problémy, ktorými ovplyvnila ľudí okolo seba.
.
Opäť boli slzičky, dojalo ma to. Po dočítaní v človeku ostane taký zvláštny pocit naplnenia a pochopí, že to takto naozaj malo byť. Ďakujem za opäť skvelý čitateľský zážitok.
Číst víc
11.7.2022
3,5/5

Po úžasnej prvej časti som siahla aj po druhej. Ale musím sa priznať, že na mňa omnoho viac zapôsobila prvá časť, tam som bola viac vzžitá s postavami aj s príbehom.

No napriek tomu autorka skvelo zakomponovala do tohto príbehu silné témy a nebála sa o nich písať. Najmä s Loganom sa život vôbec nemaznal a tu platí to, že rodičov si proste nevyberieš. Aj keď Aly a Logan pochádzali z inej vrstvy, dokázali si nájsť k sebe cestu. Mne bolo v určitých momentoch Logana ľúto, keďže tam, kde sa nachádzal z určitej časti mohli aj jeho vlastní rodičia. No Aly bola pre neho úžasnou oporou a hlavne vďaka nej sa zbavil svojich "démonov". Bolo nádherné, že napriek rôznym situáciám boli jeden pre druhého oporou.

Aj sa mi páčilo, akým spôsobom si k sebe po celý čas hľadali cestu, ale niekedy som ich správanie nechápala, pretože pri nich dvoch som mala rozporuplné pocity, najmä, ako sa niekedy dokázal Logan správať k Aly. Vadila mi aj naivita hlavnej hrdinky a veľakrát so sebou nechala zametať. Áno, bola milá a dobrosrdečná, ale niekedy to je až na škodu. Nieže by bola táto časť zlá. Len Logan a Aly sa stále točili v takom začarovanom kruhu, že som niekedy sama nevedela, čo medzi nimi vlastne je, pretože mne tu chýbala nejaká výraznejšia romantická linka, kde by som si povedala wau.

No v druhej polovici knihy na mňa zapôsobilo, ako Loagan s Aly pomáhali svojim blízkym a iným sa zase dokázali postaviť.

Síce táto časť neprekonala prvú, ale už teraz som zvedavá, aký príbeh ma čaká ďalej.
Číst víc
16.6.2022
Tak toto bol smutno krásny, úžasný a srdervúci príbeh natrieskaný emóciami. Krásne napísaný príbeh dvoch ľudí, ktorí boli zneužívaní, opustení, stratení, no nakoniec sa našli. Toto bol surový príbeh o závislosti, bolesti, strachu, beznádeji, týraní, ale aj o nádeji a bezpodmienečnej láske.
Allysa a Logan boli protiklady, no napriek tomu spriznené duše. Najskôr boli priatelia, no potom ich vzťah prerástol do niečoho oveľa viac. Do niečoho, čo je navždy.
Logan bol zlomený človek. Nežil. Existoval.
Allysa bola jeho vykúpenie.
Sledovať osud a cestu týchto dvoch mi dalo riadne zabrať. V príbehu sú hlboké momenty, niektoré boli naozaj smutné a surové. Niekedy sa mi chcelo plakať, kričať, ba dokonca vstúpiť do deja a niektorým ľuďom poriadne pritankovať.
Moje srdce sa niekoľko krát zastavilo a vyrazilo mi dych preto, ako Logan bojoval sám so sebou a so svojimi démonmi. Ako bojoval, aby sa stal lepším človekom pre ľudí, ktorých miloval. Ako sa uzdravoval a rástol. Ako na sebe dokázal zapracovať.
Ach, Logan a Alyssa, váš príbeh ma vzal na úžasnú cestu, na ktorej som milovala cítiť každú emóciu, každú slzu, proste všetko.
Číst víc

Nakladatelství Baronet

Číst víc

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio