Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Pád Argosanů
E-kniha

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce  Rudý jekot: děsivá nákaza šířená sedmi mystickými verši, které udělají ze svých obětí nestvůrné, nemyslící ničitele. Ferius, na útěku před... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Série
Divotvůrce
Nakladatel
Egmont ČR, 2022
Počet stran
384

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce  Rudý jekot: děsivá nákaza šířená sedmi mystickými verši, které udělají ze svých obětí nestvůrné, nemyslící ničitele. Ferius, na útěku před svým vlastním neodpustitelným zločinem... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

319 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce 
Rudý jekot: děsivá nákaza šířená sedmi mystickými verši, které udělají ze svých obětí nestvůrné, nemyslící ničitele. Ferius, na útěku před svým vlastním neodpustitelným zločinem, na vlastní kůži pozná, co dokáže způsobit. Poté, co ji v poslední chvíli zachrání svérázná argosanská poutnice, zahájí Ferius napínavé pátrání po tajemné Cestovatelce, pravděpodobné šiřitelce Rudého jekotu, které ji zavede na podivná místa, o jejichž existenci předtím neměla ani tušení.
Číst víc
Počet stran
384
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1670889
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Kanada
Série
Divotvůrce
Nakladatel
Egmont ČR
Pro koho
pro děti a mládež
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

10.6.2022
V minulom prequely série Divotvůrce sme čítali o Ceste Argosanov, kdežto teraz ich čakal tvrdý Pád a umenie, ktoré nás tentokrát autor učí, je znova vstať. Znova a znova... až kým opäť nenájdeme cestu, ktorou chceme kráčať.

Pre znalcov série, Ferius v knihe čelí hrozivej záhadnej chorobe známej ako Rudý jekot. Po prvý raz cíti zodpovednosť za svoje skutky a aj za ľudí, čo na ňu spoliehajú. Magický mor pripravuje obyvateľov Siedmich pieskov o zdravý rozum a zastaviť ho nedokáže žiaden Argosan, v ceste mu stojí len Ferius. Aby zvíťazila, bude musieť prekonať svoju nenávisť k Jan' Tepom a osvojiť si všetky argosanské cnosti. Konečne sa dozvedáme ako sa Ferius stala Argosankou, ako sa z nej stal duchovný gigant a prečo sa rozhodla kráčať cestou divokej sedmikrásky.

Obdivujem autora za to, ako dokáže prispôsobiť štýl písania postave, ktorá príbeh rozpráva. Ak vás predchádzajúci prequel nenadchol alebo si, tak ako ja myslíte, že mal rozpačitý rozbeh, žiadny strach. Tu na nás rozpaky nečakajú. Kniha je dokonalá. Úplne celá. Má skvelý, zaujímavý príbeh, ukazuje nám, ako má vyzerať fantasy a opäť nám dovoľuje stratiť sa v jedinečnom svete, ktorý autor vymyslel. Ako v každej knihe série, spoznávame nové postavy a ešte viac si zamilujeme tie, s ktorými sme prežili už sedem kníh a mnohé dobrodružstvá.

Okrem toho, otvorený čitateľ si z príbehu odnesie mnoho ponaučení, pretože ako je známe, autorove myšlienky sú až neskutočne úžasné a trefné.

Veľmi ma mrzí, že touto knihou sa lúčime so svetom Kellena a Ferius. Jedno argosanské múdro hovorí, že musíme kráčať ďalej, zo mňa však pravý Argosan zrejme nikdy nebude. Od tejto série neviem odísť a vždy sa k nej vraciam s nadšením sebe vlastným.
Číst víc

Nakladatelství Egmont ČR

Číst víc

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen