Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Schovávaná
E-kniha

Šárka věří, že když udělá patou v zemi důlek, někde vyroste hora. Sní o tom, že se jednou bude živit psaním knih. Co na tom, že momentálně není jiná možnost než učit češtinu na... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Motto, 2022
304 stran
4-5 hodin čtení

Šárka věří, že když udělá patou v zemi důlek, někde vyroste hora. Sní o tom, že se jednou bude živit psaním knih. Co na tom, že momentálně není jiná možnost než učit češtinu na maloměstské průmyslovce, vždyť každá hora... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

269 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Šárka věří, že když udělá patou v zemi důlek, někde vyroste hora. Sní o tom, že se jednou bude živit psaním knih. Co na tom, že momentálně není jiná možnost než učit češtinu na maloměstské průmyslovce, vždyť každá hora se zvedá z údolí. V nížinách jejího života to ale právě chaoticky bzučí jako v úlu – matka randí s mladším kolegou, otec prchá k bigbítu a k pivu, bratr má silnou slabost pro marihuanu, babička trpí alzheimerem, cynický kolega srší nesnesitelným sarkasmem a Šárčin přítel David je čím dál tím víc mimo… vztah. A právě když si Šárka myslí, že hlouběji už v životě klesnout nemůže, potkává Ivana, charismatického spisovatele, který by byl dokonalý, kdyby nebyl čerstvě v důchodu. Šárka se zamiluje, a tak začne podivná hra na schovávanou. Kdo vyhraje? Kdo se nechá zapikat? A kdo ze hry odstoupí?
Číst víc
Počet stran
304
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1738189
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Motto
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
10.4.2023
Šárka má velké sny, bohužel ne všechno se vyplní teď hned. Momentálně učí na průmyslovce, až by raději psala knihy. Úplně si není jistá, jak se svým životem naloží dál. A v tu chvíli pozná Ivana – charismatického spisovatele. Zamiluje se, ale má to jeden háček, Ivan je čerstvě v důchodu…

Tato kniha mě nejprve zaujala svou obálkou, pak hned anotací a do třetice mě zaujal celý příběh. Čtení jsem si moc užila a klidně bych ještě pár stránek se Šárkou strávila.

Je to příběh ze života, takový, který by se mohl stát každému z nás. Nejednou jsem se v příběhu našla a mohla tak zavzpomínat na své mladší já. V knize najdete spoustu jiných knih a muziky. Nejen hlavní hrdiny si zamilujete, ale spousta postav Vám bude sympatických tak, že byste s nimi klidně zašli na pivko nebo na koncert.

Lidské osudy, rodinné vztahy, přátelé, lásky. Bylo tu všechno a všechno bylo napsáno lidsky, uvěřitelně, ale i vtipně. Bylo to krásné a dojemné. Na jedné straně tu byly bezva hlášky, u kterých se pobavíte a za pár stránek Vás kniha dojme k slzám.

Moc se mi líbí, jak autorka píše. Text krásně plyne, úplně mě pohltil, nemohla jsem se od něj odtrhnout. Navíc tu byly nádherné myšlenky a postřehy.

Ač bych ke knížce měla pár drobných výhrad, jako celek to bylo skvělé, proto jednoznačně hodnotím plným počtem hvězd.

Pokud hledáte milou, nenáročnou oddechovku, rozhodně po Schovávané sáhněte, garantuji milé čtení, pobavení i dojetí.
Číst víc

Nakladatelství Motto

Číst víc

„Kde leží tvůj poklad, tam bude i tvé srdce.“

Harry Potter a relikvie smrti - J.K. Rowling, Jonny Duddle (ilustrácie), 2018
Harry Potter a relikvie smrti
J.K. Rowling, Jonny Duddle (ilustrácie)