Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Svátky v Kavárně nových začátků
E-kniha

Becca neměla Vánoce nikdy v lásce. Letos navštíví sestru Lauru, která vede malou kavárnu a poprvé se těší na maratony vánočních filmů, které obvykle považuje za čiré utrpení.... Číst víc

4,0 4 hodnocení
2. díl série
Kavárna nových začátků
Nakladatel
Grada, 2022
216 stran
3 hodiny čtení

Becca neměla Vánoce nikdy v lásce. Letos navštíví sestru Lauru, která vede malou kavárnu a poprvé se těší na maratony vánočních filmů, které obvykle považuje za čiré utrpení. Brzy i ona podlehne kouzlu Kavárny nových začátků... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

280 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Becca neměla Vánoce nikdy v lásce. Letos navštíví sestru Lauru, která vede malou kavárnu a poprvé se těší na maratony vánočních filmů, které obvykle považuje za čiré utrpení. Brzy i ona podlehne kouzlu Kavárny nových začátků, která podává horkou čokoládu tak dobrou, že roztaje i Rebečino srdce. A možná uvěří, že zázraky se dějí právě o Vánocích…
Číst víc
Originální název
Christmas at the Comfort Food Café
Počet stran
216
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1782901
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Původ
Spojené království
2. díl série
Kavárna nových začátků
Nakladatel
Grada
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

4 hodnocení

0
4
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

3.2.2023
Za mě krásných 3,5 hvězd

Čekala jsem oddechovku a tu jsem taky dostala. Tím, že jsem četla první díl, tak jsem se moc těšila do Kavárny nových začátků na staré známé.
Jednoduché, milé čtení, které pohladí na duši.

Ne, každý musí milovat Vánoce a tady si přečteme o tom, jak Vánoce prožívá někdo, kdo je přímo nesnáší. Jak se to stane, že jen při vyslovení slova Vánoce hlavní hrdince přeběhne mráz po zádech a nejraději by zalezla do nějaké nory a přečkala tyto sváteční dny.
Příběh jako takový mi moc vánočně nepřišel nebo jsem možná čekala víc vánočního šílenství. Bylo to takové skromné. Tím, že Becca – hlavní hrdinka vánocům neholduje, tak se to na příběhu odrazilo. Ale nevadí i tak se to hezky četlo. Knihu jsem měla naplánovanou na Vánoce, ale nestihla jsem přečíst, tak jsem se vlastně ani neochudila.

Koukala jsem na Goodreads a zjistila jsem, že se můžeme těšit, na další příběhy (další 4 už jsou napsány) z této zázračné kavárny plné milých sympatických lidí. Já si na další díl určitě počkám a jsem moc zvědavá, o kom bude :-)
Číst víc
2.1.2023
Na túto útlu knížku som sa tešila už len pre to, že mi svojou obálkou evokovala Vianoce, čo je moja najobľúbenejšia časť roka. Už po prvých stranách mi však bolo jasné, že s hlavnou postavou, Beccou, asi nebudeme dobré kamarátky. Nesmierne mi liezla na nervy svojou tvrdohlavosťou, odmietaním asi všetkého a miestami mi prišla naozaj zlá. Vianočnú atmosféru som hľadať tak lupou. Potom som však Beccu začala pomaly spoznávať a chápať, prečo bola taká aká bola. A keď som upustila od svojich očakávaní, dostala som veľmi pekný príbeh. Pretože Becca pod svojou tvrdou škrupinou skrývala veľkú neistotu a bolesť z minulosti, s ktorou sa len ťažko dá vyrovnať.

Zatiaľ čo mi Becca sprvu veľmi nesadla, ostatné postavy perfektne zapadli so príbehu aj malej kaviarne, kde sa veľká časť príbehu odohrávala. Po trochu rozpačitej prvej tretine knihy som si celú atmosféru takmer idylického prostredia s množstvom výnimočných osobností užívala. Aj keď bola veľa momentov vrátane konca možno príliš dokonalých, presne takýto typ príbehu som teraz potrebovala. Istotu, že sa všetko aj napriek prekážkam dobre skončí. A ja by som kľudne v čítaní pokračovala ďalej.
Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen