Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Nevděčný - Penelope Ward, Baronet, 2023

315 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Nevděčný - Penelope Ward, Baronet, 2023
Nevděčný - Penelope Ward, Baronet, 2023

Nevděčný

Jmenuju se Aspyn, pracuju v domově pro seniory jako koordinátorka a mám svou práci ráda. Ale když dostanu za úkol hlídat na vycházkách jednoho z našich klientů – tedy hlavně... Číst víc

3,3 9 hodnocení
Nakladatel
Baronet, 2023
320 stran
4-5 hodin čtení

Jmenuju se Aspyn, pracuju v domově pro seniory jako koordinátorka a mám svou práci ráda. Ale když dostanu za úkol hlídat na vycházkách jednoho z našich klientů – tedy hlavně jeho vnuka, který ho bez ohlášení klidně odveze z domova ? Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

315 Kč

Skladem 2 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Více o knize

Jmenuju se Aspyn, pracuju v domově pro seniory jako koordinátorka a mám svou práci ráda. Ale když dostanu za úkol hlídat na vycházkách jednoho z našich klientů – tedy hlavně jeho vnuka, který ho bez ohlášení klidně odveze z domova –, nejsem z toho zrovna nadšená. Zvlášť když zjistím, že dotyčného vnuka dost dobře znám!

Důvody, proč by mě Troy Serrano neměl přitahovat:
Zaprvé: Je protivný.
Zadruhé: Před více než deseti lety jsme spolu chodili na střední školu a nemůžu říct, že bychom byli kamarádi.
Zatřetí: Je to bývalý přítel mé kamarádky.
A takhle bych mohla pokračovat dál.


Takže mám smůlu a čtyři hodiny týdně musím přežít jeho nesnesitelné povýšenecké chování a vyslechnout si nevyžádané rady. Brzy mě však přesvědčí, jak moc se změnil… Nakonec si pomalu začínáme rozumět a naše vycházky se stanou něčím, na co se opravdu těším. Co se to se mnou děje?

Zřejmě jsem nepochopila zadání úkolu, který jsem dostala. Protože ten rozhodně nezahrnoval, že mě bude vnuk našeho klienta přitahovat, že když v noci zavřu oči, budu na něj myslet a představovat si, jaké by bylo se s ním alespoň jednou vyspat! Nenávidím se za to, že fantazíruju o klukovi, který se ke mně vůbec nehodí. O klukovi, kterému jsem kdysi poškrábala auto klíčem (to je na dlouhé vyprávění, ale zasloužil si to). Nic víc to není, jen moje fantazie. Tedy až do té noci v baru, kdy jsme na sebe s Troyem náhodně narazili a všechna naše nahromaděná frustrace vyplavala napovrch.

Přesto jsem přesvědčená, že to vůbec nic neznamená. Není přece možné, aby kluk, kterého nenávidím, byl zároveň ten, bez kterého nemůžu žít!
Číst víc
Originální název
The Assignment
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
120×195 mm
Hmotnost
375 g
ISBN
9788026920281
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1802835
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Baronet
Pro koho
pro dospělé, new adult, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,3 / 5

9 hodnocení

1
2
2
1
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

13.4.2023
Od knihy jsem nic moc nečekala, protože jsem na ni četla špatné recenze. Teď jsem ji dočetla a jsem rozpačitá. Neurazí, nenadchne. Troy mi nakonec přišel jako kladný hrdina, přestože měl být asi záporný. Naproti tomu Aspyn mi vlastně spíš lezla na nervy a její nej kamarádka Jasmin ještě víc. Jako by snad měla právo, po těch letech, tvářit se, jak je jí ubližováno, když se ti dva tak nějak dávají dohromady. Asi to není nic moc, když je to váš ex, ale je to přes deset let a bylo to na střední, ale no tak...Už je vdaná a má dítě....
Nepochopila jsem název knihy. "Nevděčný". Vůbec nevím, proč se tak kniha jmenuje a ani "týpek" na obálce nezaujme. Přečíst se dá v pohodě a ponaučení z knihy je, že /skoro/ každá chyba se dá napravit a to, co se stane na střední má zůstat na střední.
Číst víc
8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Ověřený nákup
29.3.2023
Řekla bych, že moc se trápili minulostí. Co bylo na střední, přeci nebudu řešit celý život i po deseti letech to stále mlít dokola bylo celkem otravné. Nicméně bylo dobré sledovat jejich měnící se názory a vlastně dospět k tomu, že nic netrvá věčně a že chybu dělá každý, jen se z toho poučit. Těch vtipných momentů bylo poskrovnu, ale zároveň to dokázala okořenit osmiletá neteř. Příběh vlastně ukazuje si uvědomit, kdo jsme, jak se přenést přes chyby a naslouchat druhému, jak si užít života, který může být v tu ránu pryč a ano zamyslela jsem se i nad svým životem. Číst víc

Nakladatelství Baronet

Číst víc

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová