Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Motivace sester - Mariana Magerčiaková, Lukáš Kober, Grada, 2023

222 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Motivace sester - Mariana Magerčiaková, Lukáš Kober, Grada, 2023
Motivace sester - Mariana Magerčiaková, Lukáš Kober, Grada, 2023

Motivace sester

po pandemii covidu-19

Monografie je zaměřena na motivaci k výkonu zdravotnického povolání sestry v kontextu pandemie covidu-19. Na knižním trhu jde o publikaci jedinečnou svým zaměřením, která... Číst víc

Nakladatel
Grada, 2023
Počet stran
96

Monografie je zaměřena na motivaci k výkonu zdravotnického povolání sestry v kontextu pandemie covidu-19. Na knižním trhu jde o publikaci jedinečnou svým zaměřením, která komplexně zpracovává problematiku motivace sester v situaci, jež výrazně... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

222 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 269 Kč
Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Monografie je zaměřena na motivaci k výkonu zdravotnického povolání sestry v kontextu pandemie covidu-19. Na knižním trhu jde o publikaci jedinečnou svým zaměřením, která komplexně zpracovává problematiku motivace sester v situaci, jež výrazně determinuje i profesi sestry v období posledních dvou let. Jejími autory jsou odborníci v ošetřovatelství, kteří kromě klinické praxe na pozici sestry mají i bohaté zkušenosti s působením na akademické půdě v oboru ošetřovatelství a také ve Slovenské komoře sester a porodních asistentek.

Publikace přináší současnou právní úpravu zdravotnického povolání sestry, kvalifikačního i postkvalifikačního vzdělávání, jakož i předpokladů pro výkon tohoto povolání. Čtenáři nabízí také charakteristiku motivace, motivační a demotivační faktory a současnou situaci v motivaci pro výkon povolání sestra, prezentovanou i na základě údajů z registru sester.

Významnou roli v motivaci sester má management zdravotnického zařízení, což se potvrdilo i během pandemie covidu-19, proto je součástí publikace i kapitola s tímto zaměřením. Kromě charakteristiky managementu a nástrojů motivace obsahuje konkretizaci motivačního programu organizace a jednotlivých kroků motivačního procesu.

Kniha je určena studentům ošetřovatelství v bakalářském, magisterském i doktorském stupni studia, ale i sestrám v praxi v souvislosti se specializačním či soustavným vzděláváním a také odborníkům jiných profesí, kteří se zabývají managementem a zvláště motivací pracovníků v různých resortech.
Číst víc
Počet stran
96
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
144×207 mm
Hmotnost
130 g
ISBN
9788027137305
Rok vydání
2023
Edice
Sestra
Naše katalogové číslo
1849875
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Grada
Pro koho
pro sestry
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová