Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Konec řetězce - Fredrik T. Olsson, Kniha Zlín, 2016

59 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Konec řetězce - Fredrik T. Olsson, Kniha Zlín, 2016
Konec řetězce - Fredrik T. Olsson, Kniha Zlín, 2016

Konec řetězce

Strhující pátrání po velkých životních záhadách sleduje několik zdánlivě samostatných dějových linií, které se posléze protnou v neuvěřitelném a děsivém příběhu. V Amsterdamu... Číst víc

3,8 9 hodnocení
Nakladatel
Kniha Zlín, 2016
584 stran
8 hodin čtení

Strhující pátrání po velkých životních záhadách sleduje několik zdánlivě samostatných dějových linií, které se posléze protnou v neuvěřitelném a děsivém příběhu. V Amsterdamu beze stopy zmizí mladá lingvistka, v zapadlé be Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání (2)
Konec řetězce - Fredrik T. Olsson, Kniha Zlín, 2016
Pevná vazba s přebalem
Čeština, 2016
Vyprodané

Reťazec skazy - Fredrik T. Olsson, Ikar, 2014
Pevná vazba
Slovenština, 2014
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Více o knize

Strhující pátrání po velkých životních záhadách sleduje několik zdánlivě samostatných dějových linií, které se posléze protnou v neuvěřitelném a děsivém příběhu. V Amsterdamu beze stopy zmizí mladá lingvistka, v zapadlé berlínské uličce dojde k vraždě neznámého muže, ze stockholmské nemocnice je po neúspěšném pokusu o sebevraždu unesen padesátiletý William Sandberg. Zprvu se zdá, že spolu podivné události nijak nesouvisí, postupně však vyplouvají na povrch hrůzné důsledky dávného, přísně střeženého tajemství. Bývalý vojenský špion William Sandberg se probere z bezvědomí na starobylém zámku, kam jej převezla tajná organizace, aby rozluštil obsáhlý šifrovaný text záhadného odesílatele.

Williamova bývalá manželka, novinářka Christina, se s mužovým zmizením odmítá smířit a společně se svým asistentem Leem postupně odhaluje stále strašnější pravdu. Williamův úkol má pouze zastřít sktečné plány jeho únosců, a zatímco si špion se svou spoluvězenkyní, sumeroložkou Janine, láme hlavu nad zprávou, čas nemilosrdně běží... Konec řetězce je skvěle napsaný napínavý román, který kromě kriminální záplatky a širokého geografické záběru přináší i zajímavé otázky týkající se původu lidstva a skrytých hrozeb, jenž se mu v budoucnu mohou stát osudné.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,8 / 5

9 hodnocení

2
5
0
2
0

Jak se líbila kniha vám?

Recenze od Martinusáků

Martinus.cz
37
Publico manager & eknihy
2. října 2014
Názor čitateľa

Dejovo je kniha presne na tej úrovni, akú v rámci žánru čakáte. Vzhľadom na moje nízke hodnotenie teda bude problém niekde inde. Pre mňa bol obrovským kameňom úrazu štýl písania. Krátke a úsečné vety, ktoré chcú len naznačiť atmosféru, ale nič nepovedia, tvoria odhadom až 30 % textu, čo je fakt veľa! Pôsobilo to na mňa, ako keby som čítala scenár nejakého traileru… Bol by z toho skvelý film. A vraj aj bude. Ale úprimne – mám už plné zuby kníh, ktoré tvoria len filmový background. Ak kniha nie je skvele napísaná a nemá kus literárnej kvality, je to len dekorácia na poličke.

Číst víc

Čtenářské recenze

JP
Neověřený nákup
2.10.2014
nesťažujem sa ani náhodou
Zo začiatku som bola trochu mimo, ale o to väčší dojem na mňa kniha urobila, akonáhle sa rozbehla. Fakt som nečakala, že sa do toho tak zažeriem, bežne totiž čítam samé romantiky a začínalo mi to mierne prerastať cez hlavu, takže som potrebovala zmenu. Neľutujem, že som si vybrala práve Reťazec skazy.
Dúfam, že z toho filmu, čo plánujú na motívy knihy natočiť, niečo fakt bude, pretože som si počas čítania celý čas predstavovala, aké by to bolo vidieť na filmovom plátne všetku tú skvelú akciu a zvraty. Vážne odporúčam, ak hľadáte dobrý triler.
Číst víc
Dominik
Neověřený nákup
28.9.2014
fajn
Hneď na rovinu poviem, že mám rešpekt pred hrubými knihami s tenkými stránkami a miniatúrnymi písmenkami. Téma Reťazca skazy ma však niečím zaujala, a preto som nad čítaním knihy dlho neváhal. Síce nemusí sadnúť každému, mne sa knižka páčila. Dielo obsahuje množstvo postáv a taktiež aj rozprávačov príbehu. Viaceré z nich som si obľúbil a William s manželkou Christine mi naozaj sadli. Aký je teda Reťazec skazy? Dvadsať ľudí by mohlo povedať, že príliš náročný a zdĺhavý. Ďalšia stovka by tvrdila, že sa od knihy nemohli odtrhnúť. Ako sa vraví, sto ľudí, sto chutí a síce som aj ja mal spočiatku obavy, čítanie som si naplno užil. Ak máte chuť na niečo náročnejšie a slová adenín, guanín, cytozín a tymín vám nie sú neznáme, určite by ste s čítaním nemali dlho váhať. Číst víc
lucia
Neověřený nákup
22.9.2014
odporúčam!
Práve som to dočítala v angličtine a nemám slov! Po trochu zmätenom a pomalšom rozjazde nabrala kniha brutálne tempo a ako sa to raz rozbehlo, tak som sa nadýchla až na poslednej strane. Presne takéto knihy milujem. Už by konečne mohla vyjsť aj na Slovensku, nech ju môžem ísť kúpiť mame :D Číst víc

„Výzvy byly těžké jen tehdy, když jste předem čekali, že neuspějete.“

S láskou, Lukov - Mariana Zapata, 2021
S láskou, Lukov
Mariana Zapata