Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Ruka na zrkadle - Janis Heaphy Durham, Ikar, 2015

345 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Ruka na zrkadle - Janis Heaphy Durham, Ikar, 2015
Ruka na zrkadle - Janis Heaphy Durham, Ikar, 2015

Ruka na zrkadle

Skutočný príbeh života po živote

Neuveriteľne vierohodný príbeh o živote po živote. Skeptička sa snaží zosúladiť to, čo vie, s tým, čo vidí. Príbeh lásky: V roku 2004 Max Besler, manžel Janis Heaphy Durhamovej,... Číst víc

3,4 5 hodnocení
Nakladatel
Ikar, 2015
288 stran
4 hodiny čtení

Neuveriteľne vierohodný príbeh o živote po živote. Skeptička sa snaží zosúladiť to, čo vie, s tým, čo vidí. Príbeh lásky: V roku 2004 Max Besler, manžel Janis Heaphy Durhamovej, zomrel na rakovinu pažeráka vo veku 56 rokov... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Slovenština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Ruka na zrcadle - Janis Heaphy Durham, Knižní klub, 2016
Pevná vazba
Čeština, 2016
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Více o knize

Neuveriteľne vierohodný príbeh o živote po živote. Skeptička sa snaží zosúladiť to, čo vie, s tým, čo vidí.

Príbeh lásky.
V roku 2004 Max Besler, manžel Janis Heaphy Durhamovej, zomrel na rakovinu pažeráka vo veku 56 rokov. V čase trúchlenia sa Heaphy Durhamová začala stretávať s fenoménmi, aké nikdy nezažila: s blikajúcimi svetlami, otvárajúcimi sa a zatvárajúcimi sa dverami. Hodinové ručičky zastali na 12.44, čo bol presný čas Maxovej smrti. Potom sa však udialo niečo alarmujúce, čo nadobro zmenilo jej život. Na prvé výročie Maxovej smrti sa na kúpeľňovom zrkadle z ničoho nič objavil odtlačok ruky z poprašku. Je to neuveriteľné, ale podobné obrazce sa objavili aj na druhé a tretie výročie Maxovej smrti. Bolo jasné, že ide o niečo nadprirodzené.
Tak sa začala cesta Heaphy Durhamovej vedúca k transformácii jej duchovnosti, ktorá navždy zmenila jej spôsob nazerania na realitu. V jej priebehu sa autorka rozprávala s vedcami a s ľuďmi praktizujúcimi duchovný život. Objavila, že hranica medzi týmto a oným svetom nie je vôbec pevná a že tieto dva svety môže premostiť láska.
Číst víc
Originální název
The Hand on the Mirror
Počet stran
288
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
127×200 mm
Hmotnost
288 g
ISBN
9788055141428
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
182110
Styl
historický
Jazyk
slovenština
Překlad
Nakladatel
Ikar
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,4 / 5

5 hodnocení

1
2
0
2
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

18.11.2019
Kniha pre mňa začala zaujímavo - nevysvetliteľnými javmi. Avšak keď začala autorka získavať vysvetlenia a dôkazy o existencii života po živote, tak mi to prišlo nudné a zdĺhavé (i keď rozumiem, že uvádzaním konkrétnych informácií o vedcoch, lekároch a médiách a ich publikačnej činnosti len chcela poukázať na ich hodnovernosť). Číst víc
10

Jsem milovník knih a dobrých příběhů, více není nutné vědět.

Kateřina Plickova
Ověřený nákup
10.5.2016
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Po smrti manžela Maxe se Janis obrátí život vzhůru nohama. Ale svět se pomalu vrací do starých kolejí. Dokud v den prvního výročí Maxovy smrti nenalezne na zrcadle v koupelně otisk ruky. Spolu se svým synem jej označí za Maxovu dlaň.

Šokovaná Janis událost zdokumentuje, tajemné události však pokračují. Max hodlá své poselství předat stůj co stůj.

Janis pomalu odhazuje plášť seriózní novinářky a vydává se na dlouhou cestu pátrání po tajemství posmrtného života.

Bez vytáček mohu napsat, že kniha mě hluboce zklamala. Janisino vyprávění chvílemi postrádá hlavu i patu a autorka se potácí mezi pocity viny až po bezhlavé přesvědčování o důležitosti svého úkolu. Bohužel není příliš poznat, zda přesvědčuje čtenáře nebo samu sebe.

Knize bohužel chybí zdravý skeptický přístup a nebyl poznat přechod mezi Janisiným naprostým odmítáním až po bezvýhradní přijímání. Ve vyprávění se často opakují myšlenky a mnohé pasáže jsou napsány natolik složitě a nezáživně, že u nich lze jen těžko udržet pozornost.

V rámci literatury na téma posmrtného života a paranormálních jevů patří tento titul mezi nejméně záživné vůbec. Autorce se povedlo to, co se zatím nepodařilo ani spolku skeptiků Sysifos. Učinit téma nadpřirozených jevů tak suchým a nudným, jako je hodina fyziky na střední škole.
Číst víc

Nakladatelství Ikar

Číst víc

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen